Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).



Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).



Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

marți, 13 mai 2014

Sociollogica


E vorba de blogul unuia dintre cei mai jegoși sociologi băsiști care se dau pe net, deghizat în păstrăv de fag, el nefiind nimic altceva decât un băs product, în limbaj băștinaștic, un prost mincinos fără simțul ridicolului.

19 Noiembrie 2012 (o lună înainte de alegeri):
Iată deci scorurile USL şi ARD exprimate ca procente din totalul celor care intenţionează să vină la vot, tot conform sondajelor CSOP de după referendum:
10-13 august: 50 la 22 (ARD nu există încă, vorbim doar de PDL)
mijloc august: 50 la 21
7-10 septembrie: 49 la 24
20-23 septembrie: 48 la 24
28 sept. - 3 octombrie: 48 la 23
5-8 octombrie: 48 la 24
2-5 noiembrie: 48 la 24
sursa
Observați trendul descendent al varaniștilor? Dar cel ascendent al mafiei securiste? :)
Aveți emoții în privința rezultatelor alegerilor? Să le vedem...

Decembrie 2012 (exemplu... camera trepanaților): 
USL: 60,03%,
ARD: 16,7%,
PP-DD: 14,65%,
UDMR: 5,23%. sursa
Asta prevedea și Horea Mihălțan, că USL-ul nu va scoate peste 50%. Dacă l-ai fi contrazis, ți-ar fi întors-o că nu-ți pasă de țară sau că ruinezi patria. Da, deci era prost și a rămas așa.
Revenind la imbecilul care postează pe Sociollogica, nu știu dacă și-a făcut un bilanț al activității lui științifico-profesionale. Concluzia mea e că școala nu i-a folosit la nimic. Numa' diploma l-a integrat în mafia securistă care-l întreține să prostească cretini mai retardați decât el. Conform analizei before-after, Barbu Mateescu a mințit fără întrerupere, chixurile devenind evidente mai ales de când mafia securistă nu mai poate fura alegerile (iulie 2012).

Ce spun astăzi sondajele, înainte de europarlamentare?
USD: 40%,
PDL-BĂS-PMP-FC-MRU-OUMV-PNTCD-NR-SRI-SIE-SPP-STS-CCR: 32%,
PNL: 15%,
UDMR: 5%,
PPDD: 3%,
PRM: 3%,
MD: 3,1%. (inclusiv cele ale sociologului Turambar - nuanța fiind că 40% are numai PSD-ul)
De unde, maică, dublarea procentelor securiștilor băsiști? Cu puțin noroc, partidul stat, comunist, va pierde alegerile în fața... mafiei securiste a statului. :)
Ce spune Mateescu? E obsedat de prezidențiale așa că... MRU și Predoiu acumulează 2,2 milioane de voturi... MRU e peste Antonescu și MRU l-ar putea bate pe Ponta în turul 2.


Ce spun eu? Nimic. După alegeri voi compara măgăriile securiste cu rezultatele alegerilor... iar. :D

7 comentarii:

Barbu Mateescu spunea...

Articolul pe care l-ai citat arată tocmai că așa-zisul trend descendent nu exista.

Citez chiar din articol:
"Dacă folosim exclusiv datele din sondajele CSOP şi votul de la alegerile locale, doar de două ori în ultimii ani a avut USL susţinerea a mai mulţi români decât acum: într-un sondaj din iunie 2012 şi ... la vot, anume la votul politic - pentru consilieri judeţeni - de la alegerile locale."

"Tehnic vorbind, o diferenţă de 2% este mai mică decât marja de eroare şi nu ar trebui să fie semnificativă. Dar hai să ne închipuim că este relevantă. Chiar şi aşa, de la începutul lui septembrie şi până acum situaţia nu s-a schimbat deloc. Ce trend descendent avea USL sau ce trend ascendent avea ARD au dispărut."

AristotelCostel spunea...

Aici nu suntem la CCR să interpretăm virgulele puse de infiltrați pe erate.
Articolele tale au turuit luni de zile (ani?) pe tema trendului descendent al USL-ului, comanda politică fiind uniformizarea opiniilor "deontologilor obiectivi" (păstrăv de fag) că USL-ul scade și... ORICE AR FI, nu scoate peste 50%, ARD-PPDD urmând să guverneze băsostatul.

Estimări de 50,49,48, cu erori de 2%, induc prostovanului care-ți consumă sfruntăciunile exact mesajul tematic pe care trebuie să-l transmiți, iar un ARD dat la 24% cu eroare de 2%, în condițiile în care a scos sub 17% cu toate hoțiile din Arad, Neamț, Cluj, etc. demonstrează ceea ce susțin eu.
Minți fără jenă, în primul rând pentru ca postacii pupinbăsiști să-ți disemineze elucubrațiile pseudoștiințifice pentru demotivarea electoratului antisecurist, și pentru motivarea electoratului pupinbăsist cu 2 neuroni, unul la Gicu, celălalt la... Maricica.

Să reluăm, deși ați demotivat electoratul antisecurist, prezentându-se la alegerile parlamentare puțin peste jumătate (grosier) dintre cei care l-au demis pe băs, USL tot a obținut cu 10% mai mult decât ai măcănit pe sondajele securiste cu erori de 2%, iar ARD-ul n-a obținut cam tot atât cât a avut USL-ul în plus față de estimările securiste.

Obiectivul "USL sub 50%" a eșuat, ai mințit, google se va ocupa de tine. :)

Dar tu continuă să-i prostești pe proști că nu observă nimeni ce faci.

P.S. Aseară m-am enervat văzând mafia securistă la peste 30% și mi-am adus aminte de tine. Crede-mă, nu-ți urmăresc opera, dar dacă vrei comparații și analize "la virgulă", memoria lecturilor pe diagonală îmi spune că seria "Sociollogica" e cu multă... carne. :)

AristotelCostel spunea...

Pe blogul ăsta au fost demonstrați cei mai mari căcați ai României, pornind de la jegurile imobiliare și terminând cu tine.
Măi, absolvent de Penisvil, nu-mi spui tu mie cum să-ți interpretez manipulările de doi bani.
Bagă-ți-le-n cur sau fă-te de cacao, trompetă securistă.

50,49,48, eroare 2%, stagnare =>60%... JEG PROST!!!

ThinkAgainRo spunea...

Aoleu FRATE COSTELE ca tare-l mai răzbiși! Eu nu pricep, adică înțeleg dar îmi vine greu să accept, cum oameni care nu sunt chiar analfabeți se subordonează ideologic unui sistem securistoid format din cretini...cine nu a cunoscut securiști poate avea impresia că sunt un fel de james bonzi..in realitate sunt niste dobitoci siniștri exact cum sunt milițienii la secțiile de polițiile de cartier...USD ul lui PONTA in primul tur de scrutin va lua in jur de 35% maxim 40%, PNL va lua 22-25%, PDL+PMP și alți labagii de sfânta dreapta precum TOLOMAC și PAPAHAGI vor lua 15-17%, DIACONESCU va lua din nou un 10% căci electoratul său este stabil UDMR ca de obicei 5-6-7%.Apoi FSNUL SE VA UNI pentru susținerea lui PONTA și de la vila DANTE se va adjudeca cu câteva clickuri de mouse (însemnând câteva zeci de mii de voturi)VICTOR VIOREL PONTA a cărui aroganță ne va face în 4-5 ani să-l uităm pe Băsescu!Poate totuși dă DUMNEZEU vreo rachetă nucleară pe BUCUREȘTI!

AristotelCostel spunea...

1. N-am mai auzit de un candidat la președinție cu program de guvernare.

2. Moise sau Moser sună destul de biblic. Nu e vorba de nicio discriminare, dar pentru a obține votul majorității românilor e nevoie măcar de un nume 100% românesc.

3. Ăsta e ultimul meu comentariu pe acest subiect care, pentru mine, va rămâne închis.

Mircea Moise spunea...

Atunci voteaza-i mai departe pe ...escu ca astia-s pur Romani cu calitati pur romanesti si nu au nici program de guvernare dar un program de furat care pana acum le-a furat Romanilor si restul ce-l mai aveau in cap.

AristotelCostel spunea...

Nu candidează niciun -escu relevant.

Președintele României nu guvernează.

Nu cu mine se căștigă alegerile. Și nu te baza pe "România tăcută". Nu există din punct de vedere electoral.

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă