Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

joi, 29 mai 2014

Mobilizare generală

Update:
Stimate Tovarăș Victor Ponta, declarația prefectului județului Botoșani, Costică Macaleți, este complet inacceptabilă și vă solicit, când luați o pauză de la guvernarea țării, să-mi citiți blogul, după ce veți fi fost notificat de vreo otreapă securistă care a reușit în viață doar cu pile și relații, să-l demiteți. Nu exclud posibilitatea ca_Costică Macaleți să fi dorit să spună altceva, situație în care este tot vina dumnealui că nu știe să... vorbește ceea ce este inadmisibil pentru un prefect.
Pentru o mai bună înțelegere a solicitării mele, fac apel la dumneavoastră să citiți de cel puțin două ori prima frază!


__________________________________Comunisto-securistul Costică Macaleţi, Costel normal, doar vorbim de România, membru al structurii de partid PSD, partid moștenitor direct al cadrelor PCR, crăcănații ăia cretini de băteau din palme juma' de oră după ce cuvânta cizmarul retardat, tocmai a declarat:

Am şi eu invitaţie la această convocare, care va avea loc în intervalul 2-4 iunie. Ei vor să facă un exerciţiu de mobilizare ca să vadă în cât timp se prezintă rezerviştii la unitate. Probabil îi cheamă şi pe cei care nu au făcut armată. Dar pot fi mobilizaţi că sunt şefi ai unor agenţi economici care au maşini care le pot pune la dispoziţie, şi vor veni 20 de ofiţeri de la Bucureşti care vor face instruirea” -  Costică Macaleţi, sursa

Hahahaha, pe ce bază să-i cheme pe cei care n-au făcut armata, comunistule? Cumva pe motiv că sunt posesori de cuc?
Cam câte cucuri îți permiți tu să iei în gură într-o singură șarjă? :)

Hai mai bine să-ți spun eu ce e probabil să faceți voi. Atât timp cât trăiesc într-un stat care percepe taxe și impozite din care este plătită o armată profesionistă, dotată și din banii mei, măi Costică, taxe și impozite din care sunt plătite triliarde de servicii secrete, eu o să vin exact atunci când îmi returnați acești bani, iar rudele mele până la gradul 30 primesc scutire de la plata taxelor și impozitelor pe 3 generații. Până atunci, tu, securisto-comunistule, să nu mai măcăni prostii de retardat că te faci naibii de râs.

În altă ordine de idei, statul român tocmai a încheiat un deal bun, achiziționând avioane la preț promoțional, avioane care vor fi livrate în decursul următorului deceniu pentru a ne pune la adăpost de eventualul pericol ce ne paște în următoarele luni.

Dacă statul român este condus de astfel de cretini, mie chiar mi-ar face plăcere să vă demonstrez pe baza analizei arborelui genealogic de ce vă aflați în această situație... fără ieșire. :D

P.S. Pot să vă trimit prin fax scutirea medicală? Știu, sunt nebun... hahahaha.


Disclaimer: Scriu despre ce vreau eu, e bele tristică, bă! :D

Despre instituțiile statului minimalist băsist am scris aici.

Niciun comentariu:

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă