Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

marți, 27 mai 2014

Sociollogica... revisited


Oribiloșenia Barbu Mateescu mi-a transmis într-un comentariu neaprobat de platforma România Nudă că_comentează cifre. Neagreându-i manipulările de un pupinbăsism evident, mă simt nevoit să-i demonstrez de ce niciunul dintre cititorii lui, care-i acceptă scornelile, nu demonstrează că ar fi posesorul a doi neuroni... funcționali... concomitent.
Din fericire pentru el, opinia mea despre TOȚI sociologii din România, începând cu Chieleanu și Obezorescu și terminând cu Lăbăroiu și Turla'nbar, este aceea că ei sunt de fapt... ciorbologi.

Cotidianul s-a și apucat deja să-i scobească-n fund. Primul foileton îl găsiți aici.

Mai întâi să-i liniștesc pe Turla'nbar și pe Obezorescu.
PSD-ul nu a obținut 40% la europarlamentare. 37,6% pentru PSD, PC și UNPR înseamnă 32% pentru PSD. Uite așa, de-al naibii. :) Tot sucul ăla de băs pe care l-ați consumat timp de 2 luni cu estimări de peste 40% pentru PSD only s-ar putea să-l resimțiți dublu... digerat.

Bine, să trecem la subiectul meu preferat, revigorarea dreptei pupinbăsiste și emulația României TĂCUTE care-l iubește pe Băsescu_cu limba, mai exact, dublarea procentelor japițelor "de dreapta" în raport cu parlamentarele din 2012, conform estimărilor ciorbologilor.

Parlamentare 2012, procente:
Alianța România Dreaptă: 16,5 % (camera trepanaților); 16,7 % (senat) sursa

Europarlamentare 2014, procente:
PDL: 12,23 %
PMP: 6,21 %
FC: 2,6 %
PNȚ-CD: 0,89%
NR: 0,27 % 
Total: 22,2 % sursa

Eroarea față de estimările sondorilor ciorbologi? E în media estimărilor pupinbăsiste all time... 10 puncte procentuale. :)

Interesant de observat este cum a răspuns electoratul "de dreapta" la incantațiile zilnice ale jegului statului după dezastrul de la alegerile din 2012, electorat educat și de ciorbologul Barbu Mateescu via hotnews:

Parlamentare 2012, nr. voturi:
Alianța România Dreaptă: 1.223.189/1.239.318

Europarlamentare 2014, nr. voturi:
PDL: 680.759
PMP: 345.908
FC: 145.184
PNȚ-CD: 49.978
NR: 15.419
Total: 1.237.248

Păi cum? După resemnarea electoratului antibăsist și mult așteptata dublare a procentelor mafiei securiste, japițele au obținut cu 2070 (1.239.318-1.237.248) voturi mai puțin? La aproape 2 ani de la... lovitura de stat?

Bagă, Mateescu, bagă foiletoane cu tendințe, sentimente, percepții, ai valuoare, dă-i cu... cifre!

P.S. MRU pleacă în cursa pentru prezidențiale din băspoziș'n. Zi-le bărbu'leana!

Niciun comentariu:

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă