Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

sâmbătă, 25 iunie 2011

Iceland Irland


... restore your sovereignty.

Romantic.

Mr. Panos ne-a lămurit în privința... grecilor...
Cu o datorie externă de peste 160% din produsul intern brut, Grecia este statul din zona euro cel mai expus riscului de a intra în faliment. Sursa
Grecia este statul cel mai expus în timp ce Irlanda este un stat... mai discret:
Oricum ar fi exprimata, datoria externa a Irlandei este uriasa. Ca procent din PIB, ajunge la 1305%, ca valoare absoluta se ridica la 2,25 mii de miliarde de euro, ca valoare per capita – 535.529 de dolari. Sursa
Bancarzii europeni au la ce să reflecteze...

Bankers jailed, sued as Iceland seeks culprits for crisis

... și să nu uit de marea companie, plină ochi de auditori profesioniști, PricewaterhouseCoppers:
The bank also said it was “taking action against its former auditors PricewaterhouseCoopers (PwC) for facilitating and helping to conceal the fraudulent transactions engineered by Johannesson and his associates, which ultimately led to the bank’s collapse in October 2008.”
... ultimul... trage apa.

Niciun comentariu:

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă