Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

sâmbătă, 25 iunie 2011

Democracy and civilization - Mr. Panos


"Update":  "WE HAVE PERFECT AMOUNT OF SUNLIGHT SO WE MAKE PERFECT PEOPLE!" - Mr. Panos
... my heart flutters a little bit but it will come down...

... în stânga aveți un ministru de finanțe... perfect, iar în dreapta, după ce vor trece tancurile peste câțiva... imigranți sau... femei de serviciu, posibilul viitor prim-ministru al Greciei... în formă de căcat de elefant.
_______________________________________
... we have gone down...


"... we have finished with "evolucion" because "evolucion" peaked... in Ancient Greece...
... from this time we go back to monkey time.
...
... when you move down to the south, the people get black... too dark, you can't see them... too much Sun.
... you have too much Sun?... it kills the brain... no philosophy!" Mr. Panos

Un comentariu:

Logosfera spunea...

Cand homeless-ul iese din puscarie primul lucru care trebuie sa faca e sa-l omoare pe judecator si sa-i dea foc la casa.

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă