Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

miercuri, 29 octombrie 2008

Atentie, românii sunt consideraţi proştii EUROPEI!!!


Atenţie, preturile apartamentelor noi cresc din nou!


Surse de "informare": Antena 3; Business Standard; Ziare.com; România Liberă; BloomBiz

Bonus: Pro TV

"Pe scurt, dezvoltatorii majoreaza acum preturile de vanzare, cand piata este blocata si nu cumpara nimeni nici daca preturile scad substantial, si le mentin la aceste niveluri pana in momentul in care piata se relanseaza. Atunci, pe fondul unei cereri foarte mari, specifica sfarsitului unei perioade de amanare a deciziilor de investire din partea cumparatorilor, preturile vor creste si mai mult."
Voi, bovinelor din România, (vă repetă Ionuţ Bordei fără să se mai semneze) e mai bine să cumpăraţi în şir indian decât să vă îngrămădiţi ca vitele în perioada de împroprietărire!

Nu contează faptul că interesul populaţiilor descuiate la cap şi trecute prin mai multe rahaturi capitaliste se manifestă deja pe tema recesiunii în care se scaldă întreaga Uniune Europeană. Mai grav, cât de curând şi S.U.A. va trece la recesiunea oficială de iarnă. Important e că dezvoltatorii imobiliari din România care N-AU VÂNDUT NIMIC ÎN 2008 VOR SCUMPI CLOACELE construite în bătaie de joc pentru acordarea de tunuri individuale vitelor evocate anterior.

Doresc, pe această cale, să remarc brand-urile media care se murdăresc prin publicarea sau preluarea unor inepţii ordinare care nu pot fi altfel catalogate decât ŢEPE, iar cei care dezinformează, în mod normal nu pot fi altceva decât...ŢEPARI!

Ei, cum mama dracului cel negru să crezi că după spargerea celei mai mari bule speculative din toate timpurile, activele unor evrei, greci, ţigani, securişti etc. din România se vor scumpi?

P.S. Iată încă un BOU... spaniol de data aceasta: Alejandron Solano - directorul Hercesa
"...e dificil sa spui daca preturile vor creste sau vor scadea in viitorul apropiat; totusi, putin mai tarziu, dezvoltatorul sustine ca, in Bucuresti, preturile la apartamentele noi vor creste (!)"
Semnul exclamării îi aparţine Magdei Barascu! O înţeleg şi cred că e de acord cu mine că imbecilii ăştia bravează...proşti fiind!!!

Niciun comentariu:

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă