Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

duminică, 7 iulie 2013

Moments of clarity... in an idiocracy

You Are A Slave! :P

A thousand people (the plutocrats) are liquidating our future.

The plutocrats will make the decisions for you so don't worry about it!

Billionaire hoarders and the plutocrats are psychopaths!

2 comentarii:

gheread spunea...

Imi place stilul blogului.
incisiv, viu, cursiv, adincime.
Sigur ca apreciez si continutul.
citeodata am impresia ca sint singurul in RO care se uita la /citeaza / citeste stanga, care nu se uita doar in gura presei romanesti mainstream (incredibil de slaba, limitata, neinformata, provinciala). Leecamp.net are dreptate.
Max Keiser are dreptate.

AristotelCostel spunea...

:) M-am cam straduit sa aleg niste "momente" in care "stanga" sa nu se verse din... monitor. Agree... not cu tot ce zice Lee Camp.

Problemele principale ale societatii actuale sunt identificate corect... globalizarea scenariului Idiocracy, raptul plutocratic generalizat, țepele_Ponzi. Asta fiind realitatea, nu mai conteaza "unghiul" din care privesti.

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă