Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).



Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).



Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

duminică, 28 aprilie 2013

Mihai Giurgea... comedie cu chelie

Update:
Capitalism pe ... (Giurgea, cel mai popular roman din univers (dupa parerea lui), ce sa faca? :)
De partea gresita a tepei (Teparul Mihai Giurgea s-a blocat in chichitele sistemului prevazut cu capcane antitepari :)
Mihai Giurgea -revolutionar, creator de moda, bloger (Escrocherie, numele tău e Mihai Giurgea :)
Mihai Giurgea pregateste o noua… teapa (Target prost ales, tonetarii si studentii retardati n-au bani)
Giurgea , teparul -gainar din TREBUCI (teapa Evolore pe larg)
_________________________________
17 iunie 2012: Se închide Dacia
21 martie 2013: O noua greva la uzina Dacia

"Atât și nimic mai mult" ar trebui să lămurească până și ultimul giurgist cu ce își pierde vremea.

În recentele luări de poziții, Giurgea a renunțat la 69-le cu Băsescu, profitând de lipsa oricărei mize electorale... din prezent.
Pupinbăsistul Mihai Giurgea se dă în stambă doar atunci când trebuie să-i ațâțe pe cretinii lui guralivi din on-line:


Realitatea e că Gicunștain are interese omenești în regiune, jagardeaua statului fiind pilon de bază și crucișător ciclopic al raptului din România.
USL avea să câștige la sfârșitul anului 2012 toate colegiile electorale nemaghiarizate, iar un război civil între câteva milioane de români și 10 mii de puțoi proști pupinbăsiști s-ar putea desfășura doar în imaginația delirantă a unui jurnalist al curului, incapabil să spună adevărul nici măcar când se află sub presiune.
În afara oricărei constrângeri, Mihai Giurgea e pur și simplu un mâncător de căcat, care beneficiază de atenția unora într-atât de inteligenți încât să-l privească în timpul masticației excrementale:

14 octombrie 2012: România declară falimentul
16 noiembrie 2012: România în cădere liberă
23 noiembrie 2012: ANAF recunoaște falimentul
26 aprilie 2013: BNR: economia s-a prăbușit

Am ales la întâmplare câteva titluri scornite în ultimul an de mintea stearpă a lui Mihai Giurgea  pentru a-i demonstra prostia fără margini.

Repet, din 1 iunie 2012 am ieșit din dolar și am tot mizat pe dobânzile mari la_leu, în paralel cu dezastrul apocaliptic care se petrece în exclusivitate pe platforma cacapitalism în loc de pâine. Comunistul are șanse bune să iasă pe plus destul de consistent, în timp ce dreptacii au lins curu', s-au tânguit de pomană sau/și, foarte probabil, au mizat greșit.
Dacă i-ar interesa cu adevărat pe pupinbăsiștii goi/tonetarii proști care se perindă pe acolo în ce constă apocalipsul economic ce va să vină și cine vor fi primii loviți, s-ar detașa instant de...  Mihai Giurgea. :)



P.S. Relația impenetrabilă dintre giurgea și "dreptacii" lui, rezistența acestora din urmă la orice rahat de informație livrată de mafalda băsistă demonstrează faptul că nu sunt absolut deloc deranjați de capitolul... pierderi financiare. Asta se întâmplă dintr-un singur motiv... frustrații ăia n-au bani. Ei sunt "ideologi". Mai o chapeau pe contributors, mai un "să moară bugetarii" la giurgea pe blog, mai un ceiuț și o felie de pâine unsă cu... ceva (viețile pupinbăsiștilor proști sunt pline de_dileme) și timpul trece mai repede... la tonetă.

6 comentarii:

originar spunea...

:D

ThinkAgainRo spunea...

Bravo Costele m-ai uns la suflet din nou!
Surprinderea mea este că totuși unii dintre ''activiștii'' lui Giurgea nu sunt chiar tonetari proști...!Chiar nu sunt! Dar săracii de ei se lasă manipulați de propriile nemulțumiri!Ce face GIURGEA?Își construiește capital electoral exact ca DIACONESCU!
Iar idioții cu studii superioare și pretenții de capitaliști autentici nu-și dau seama!
Toată lumea să înțeleagă ceva ciclurile recesiune-boom economic se REALIZEAZĂ MONETAR!
Adică băncile pompează bani fără acoperire apoi opresc robinetele și retrag toate lichiditățile!
Rezultatul STATUL umflă impozitele și cei loviți sunt cei săraci!
Micii întreprinzători ar trebui să lovească în bancheri și nu în slugile acestora politicienii!
Itreprinzătorii lui GIURGEA tot proorocesc ei că se vor uni și că vor controla politicile statului!
Cu banii lor! Dar banii lor nu vor mai avea nici o valoare dacă Mugurle inundă piața cu hartie tipărită!
Despre GIURGEA? Un dobitoc pupincurist! A păpat de la Băsescu și nu pupă nimic de la USL de aia ii tot critică!

Lucian Sarbu spunea...

Giurgea nu e chiar așa de simplu de descifrat. O fi el idiot sadea, or fi și susținătorii lui idioți, o fi și Nașul TV idiot că îl promovează (și chiar e) dar problema e că din toți idioții ăștia adunați la un loc a ieșit un hub de manifestare neofascistă cu accente clare de neonazism. Ca și fasciștii și naziștii clasici, CpP pare să atragă de partea sa tocmai niște cetățeni al căror interes ar fi mult mai logic reprezentat la stânga: mici afaceriști scăpătați, golănași precari cu aere de „bijnițmeni”, ratați și șomeri cu ștaif, anticomunijdi cu chiloții zdrențe etc. Psihanalitic e ușor de explicat de ce toți ăștia refuză să voteze în direcția interesului propriu, adică la stânga anticapitalistă, și pun botul la prostiile lui Giurgea. Deoarece colcăie în ei o frustrare a ratării non-asumate care îi împiedică să-și recunoască eșecul patetic din viețile și întreprinderile personale și se agață de un model ideatic care le propune un țap ispășitor pentru o vină imaginară a eșecului care aparține oricui altcuiva, numai lor, nu. Soluțiile pe care le propune mustăciosul - mă rog, ceea ce se decelează ca soluție printre clăbucii pe care și-i lasă pe acolo - sunt absolut toate soluții de suprimare socială, exact ca în cazul nazismului. Să moară funcționarii, bugetarii, pensionarii, muncitorii, comuniștii, socialiștii, sindicaliștii, verzii... etc. etc. etc. și totul va fi bine, România va prospera, pupat toți piața endependenți. Și, cel puțin declarativ, mustăciosul vrea să înființeze și o mișcare paramilitară. Deci, dacă nu e caz clinic, atunci individul e caz clar de atentat la siguranța statului și atunci nu înțeleg cine îl ține în brațe și de ce nu e luat mai zdravăn la întrebări de autorități, și de ce se permite existența și manifestarea netulburată a acestui site plin de ură și invective la adresa unor categorii normale ale populației.

AristotelCostel spunea...

Mai presus de toate e instigarea continuă la bank run. Nu am nimic împotrivă :D, numai că eu nu-mi permit. Nu văd de ce m-aş expune la câţiva ani lumină, uşor de pus în practică de justiţia cartelului bancar, dacă cineva... ar dori să interpreteze... legea. Şi totuşi, Giurgea o face fără niciun stress tocmai pentru că presa la comandă şi Securitatea au rădăcini comune.

Găsesc util să mai pun cap la cap inepţiile lui Giurgea, şi să le confrunt cu realitatea întrucât intrările pe blog cu "mihai giurgea bibliografie" sunt mai numeroase decât cele cu "aristotelcostel". :D

Exact ca în vremurile de glorie ale emobiliarilor retardaţi, lipsa informaţiei face ravagii printre fazani, şi, odată hipnotizaţi, ajung direct în faza "ham-ham" când nu mai ţine niciun argument.

Tocmai asta spun... "tonetari proşti"/bă'eţii ăia depind direct de banii din economia românească. La ei nu vor ajunge niciodată bani din provizioane bancare sau din venirea Daimler la... Cugir. Orice măsură de austeritate pentru căţei îi loveşte în primul rând pe ei... micii tonetari şi spălătorii de maşini.

Legat de mişcarea pulamilitară a lui Mihai Giurgea, cu burta mare, după 40 de ani, realitatea e mai mult... orală. :)

Manifestarea netulburată e relativ OK, până când s-o trezi vreun Luigi Reiti să dea toată mişcarea peste cap. Totuşi, zic că e OK din simplul motiv că odată interzisă ar lăsa impresia că e... serioasă. :D

Cosmin spunea...

Până acum se plângea că taxele sunt prea mari, acum se plânge că prostituția nu e taxată :D

http://capitalismpepaine.ro/2013/04/29/prostitutia-singurul-job

AristotelCostel spunea...

@Cosmin

Nuanţa "comercială" din "Se închide Dacia" ar fi "munciţi băieţi şi moca_că mâine n-o să mai aveţi ce face." Francezii nu le-ar da un grăunte în plus cât timp merge treaba, iar mai prin toamnă îi vor zburda imediat ce scad vânzările.
Cam asta e marea preocupare a lui giurgea, să strângă un număr de cretini care să latre consistent pe varii teme... la comanda lui, punând astfel o presiune, chipurile... venită din partea "dreptei" aka 10 mii de puţulici (număr determinat grosier din sondajele on-line din epoca pupinbăsistă).

Aşa cum am arătat în penultima trăznaie despre giurgea, "tax free zone" e pompată când se discută în exces despre redevenţe şi alte rapturi naţionale. Odată dresaţi, tonetarii de 3 lei o revendică în grup.

Contradicţiile din "portofoliul" lui giurgea sunt mai degrabă o constantă, libertarienii simţind destul de incipient că something is puting la mihai giurgea. :)

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă