Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).



Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).



Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

sâmbătă, 27 aprilie 2013

Despre animalul politic Traian Băsescu... scroafa-n copac


"Update": Sorin Minea: "Sunteţi penibil domnule preşedinte, penibil, penibil!"

... revenind la problema asta cu Arafat, Băsescu și salvaragiii, sunt curios dacă boul de Băse o fi învățat ceva din toată istoria asta. Mă întreb, de exemplu, dacă o fi învățat să stea dracului pe funcția lui și să nu se mai bage unde nu-i fierbe oala.
_________________________________
Traian Băsescu, 26 aprilie 2013:

Veneam dupa 2008 cu crestere de 7,3% si cu un deficit de 5,7%.Poate acum aveti explicatia deselor mele confruntari din 2007 - 2008 cu guvernul in functie. Cum a putut fi guvernata tara in acest mod? Cat dispret pentru tara? Dispret transferat in slujba obtinerii victoriei in alegerile din 2008 cand s-au utilizat discretionar banii statului pentru a castiga voturi, cu sporuri, mariri de salarii.Aici ne-a dus actiunea oamenilor politici care au pus interesele lor mai sus decat interesul national, sacrificand Romania.Dupa 2008 a urmat intrarea in criza profunda: deficit de 9% in 2008. Nicio economie nu se opreste nici macar ca masina, are inertie foarte mare.Prabusirea economica, care se inregistra inca din noiembrie, s-a manifestat violent in 2009, ducand la o crestere negativa al PIB-ului de 6,6%. sursa

Traian Băsescu, 24 octombrie 2008:

Traian Basescu: Am promulgat legea majorarii cu 50% a salariilor profesorilor
...
Ideea ca nu sunt bani nu este o realitate, bugetul poate fi asezat pe prioritati. Este doar o chestiune de vointa, daca vrei sa asiguri bani pentru educatie sau nu. sursa
Poziția "populistului" Tăriceanu în privința promulgării legii iresponsabile de către jagardeaua statului e bincunoscută și poate fi dedusă din declarația lui Ciutacu de aici:



Mai mult, pe 4 mai 2009, jigodia statului a declarat că își asumă responsabilitatea erorii promulgării legii majorării salariilor profesorilor. După cum am văzut, și-a asumat eroarea fix până ieri, când și-a dezasumat-o oral, punând-o în spatele guvernului Tăriceanu. De fapt, cam toată activitatea politică a lui băsescu a constat din prestații orale, prestațiile scrise având legătura doar cu propria realizare materială sau cu răzbunările personale cu ajutorul aparatului securist coordonat de el însuși.
Să fie clar, nu afirm că România a avut vreodată vreun guvern responsabil, însă pretenția jigodiei statului cum că problema lui personală cu Tăriceanu s-ar fi datorat populismului lui Tăriceanu intră în categoria harnelilor "de dreapta", adresate exclusiv pupinbăsiștilor proști și 'telectualilor cretini care semnează în deja recunoscutele "platforme" de zoaie umanoide fără scrupule, care nu fac deloc față testului timpului. :)

Ah... și... merită menționat faptul că ăsta este președintele României de mai bine de 8 ani... un mincinos patologic... patetic.

AL PATRIEI EROU ÎNTRE EROI sau DESPRE PROSTIE

3 comentarii:

ThinkAgainRo spunea...

Dragă Aristotel Costel,
numai un bolnav psihic nu poate să înțeleagă corect realitatea care îl înconjoară!
De aceea eu cred că cei care încă îi iau apărarea BEȚIVului sunt bolnavi psihic! Ai văzut cu cât fanatism țipă isterica de MONICA TATOIU că măsurile din 2009 au fost corecte?
După 8 ani de mandat BEȚIVUL KIORETE lasă România mai rău decât dacă am fi fost încă o dată cotropiți de ruși!

Unknown spunea...

diseara au "miting"

AristotelCostel spunea...

Probabil vorbesti de miscarea pulamilitara a lui giurgea.

... spanac... nu se exista.

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă