Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

vineri, 19 aprilie 2013

Euro Communism

Update: Tot pentru pupinbăsiştii jegoşi, "de dreapta", care fac propagandă comunistă şi susţin grupările securiste din simplu motiv că sunt extrem de proşti:
______________________________________________________
Pupinbăsiștii proști s-au apucat deja de bocit pentru că Romania a amânat  pe termen nedefinit "adoptarea" Euro și, în acest context, aruncă vorbe goale despre... comuniști, usl și antena 3.

Cehia e mulțumită cu... coroane, iar Polonia și Ungaria au amânat până când s-or răzgândi, dacă le-o mai trece prin cap. Trei state... comuniste, nu-i așa, pupinbăsiști proști?

Practic, Băsescu, Isărescu și ceilalți securiști proști au forțat adoptarea euro în 2015 după modelul Greciei... statistici mincinoase și bifări birocratice de criterii realizate pe hârtie, dar cu achitarea notei de plată în avans, adoptare condiționată de reachitarea notei de plată... și după constatarea "grelei moșteniri".

Bun, dar cam care ar fi "gradul de capitalism" al scenariului "favorabil", recte adoptarea euro as soon as possible, în accepțiunea cretinilor giurgiști, brainless, "de dreapta"?Niciun comentariu:

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă