Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

sâmbătă, 13 noiembrie 2010

Quantitative Easing Explained

6 comentarii:

vala spunea...

"Money Never Spleeps" acum si la promotie

scrisorile se vor primi pe ... panglica: "FED, nu te vom uita niciodata..."

Informatii-economice spunea...

:))

Flavian spunea...

Prea tare.. :)

Imi aduce aminte de cel cu australienii si datoriile tarilor UE. Acelasi stil sec, dar asta e mai bun.

JOS BASESCU spunea...

Aristotel, o problema existentiala la care vreau un raspuns de la tine: SORIC candidat la presedintie succesor al lui baselu sau FALAU erou national in postura de glont impotriva mafiei statale?!

AristotelCostel spunea...

Soric e prea tare, cu handicapu' mintal evident, dar cu liceu' de mate-fizica la Negruzzi, cu taticu' militian in rezerva, cu sotia notar... nu poate fi decat un puţoi tras de urechi... în prim-planu' vieţii.

Prefer să nu se schimbe nimic... e perfect aşa.

Infinitus spunea...

Hi,

very good and informative.

Very educational......


Best to you,

Markus

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă