Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).



Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).



Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

marți, 16 decembrie 2008

Piaţa se prăbuşeşte vs. preţul creşte vs. promoţii de criză

Experienţa acumulată în ultimile ...săptămâni îmi spune că trebuie să dau link-urile căutărilor de pe google...căci numai astfel porcii rămân pe vecie în memoria colectivă a unei comunităţi.

Aş vrea să marchez din alergare încă un specialist care s-a făcut de toată prăjitura turcească manipulând făţis fazanii din Manipulistan prin intermediul "cârtiei de bişnit" Capital - "docoment" de prostire naţională şi deposedare a fazanilor de ...cash.

Dan Vardie e un băiat de-a dreptul foarte şmecher.

11 Septembrie 2008
Dan Vardie arată că preţul automobilelor va înregistra în curând o creştere semnificativă, în urma scumpirilor materiilor prime cum ar fi oţelul sau tabla. Deşi au încercat să înghită efectele acestor costuri, constructorii de automobile nu vor mai putea rezista mai mult de un an şi jumatate. Sursa şi google

15 Decembrie 2008

Dealerii de maşini noi se bat în promoţii de criză

Credeţi că Dan Vardie are vreo strângere de tanga? Nici vorbă! E foarte ...volubil.

31 Octombrie 2008

Constructorii de automobile reduc capacitatile de productie, in prezent, pentru ca banda de productie merge degeaba si astfel se pierd bani, deoarece oricum se vand foarte putine masini. Deloc in Occident si mai putin la noi.
Vardie sustine ca aceasta criza a reprezentat prilejul pentru ca fabricantii de masini sa faca acest lucru, pe care oricum intentionau sa-l faca. Sursa

Un comentariu:

Anonim spunea...

"deloc in Occident si mai putin la noi"

La noi de bine de rau mai merge economia, sunt multi afectati de denial si manipularea inca mai prinde. Romanul nu se lecuieste pana nu ajunge la sapa de lemn.

Vorbim dupa sarbatori spre primavara cand din pamant vor rasari numai " .... " stiti povestea lui Creanga. Sau altfel spus MANIPULARE ati semanat MANIPULARE veti culege. Un fel de lucru manual.

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă