Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

marți, 2 decembrie 2008

Bucuraţi-vă, să creadă lumea că am câştigat!

Răspunsul meu la "provocarea" domnului Ioan T. Morar, România cu opt clase (şi mai puţin) va decide pentru România cu liceu şi facultate, a venit destul de târziu, în 28 Noiembrie:

Domnule Morar, Divertis m-a indoctrinat: “Cu PROSTIA nu te poti lupta!”
P.S. NU VOTEZ!
Sper intr-un 35% PDL la 35% PSD pe o prezenta la vot de sub …35%.
N-am "sondat" opinia publică, ci doar am evaluat situaţia ochiometric, cu o precizie care descalifică total "expertiza" INSOMAR, CURS, etc.

Din fericire, porcinele rozalii/roşii, galbene şi portocalii zâmbesc mincinos pentru că 40% din poporul cu drept de vot a decis să-i trimită pe toţi în aceeaşi ...troacă.

Niciun comentariu:

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă