Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

luni, 11 august 2008

Recomandări Raiffeisen Bank

Brandul Raiffeisen continuă o campanie de "recomandări" pe care am observat-o şi semnalat-o încă de la începutul anului.

În ianuarie 2008 mi-a fost dat să văd o fantezie erotică susţinută de Raiffeisen Capital&Investment în paginile...web zf.

Deci, brandul Raiffeisen recomanda cumpărare pe SIF-uri în urma unui raport de analiză în care se indică un potenţial de creştere al BET-FI situat între 23 şi 42% pentru anul 2008.

Pe 5 August 2008, evoluţia indicelui BET-FI era ...tristă, după cum se poate observa ...şi în graficul The Money Channel. Da, vedem scăderi de peste 60% din top şi de peste 50% de la guraliva recomandare făcută de brandul Raiffeisen!

Zilele astea mi-a ieşit pe nas o dorinţă...Raiffeisen: 1, 2, 3, 4, etc.

Presa bişniţ vuieşte pe tema dorinţei Raiffeisen Bank de a investi 1 miliard de Euro în imobiliare!

Voi, când prindeţi un pont sau când descoperiţi o oază de fericire, vă duceţi la toate hârtiile de bişniţ să daţi alarma în ţară?

Niciun comentariu:

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă