Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

luni, 4 august 2008

Şmecheri - doctori în ştiinţă

Ultima tranşă de doctori:

Liberalul Eugen Nicolăescu şi PSD-istul Cristian Diaconescu au obţinut titlul de doctor la Academia de Studii Economice în domenii diferite: contabilitate, respectiv, drept.

Fosta karatisto-peremistă, Lia Olguţa Vasilescu, care a condus între 2005 şi 2008 Comisia pentru învăţământ din Camera Deputaţilor, a fost confirmată cu titlul de doctor în sociologie la Universitatea din Bucureşti.

Subprefectul capitalei, Mioara Mantale, a primit titlul de doctor prin intermediul Academiei de Poliţie.

Universitatea din Petroşani i-a uns atât pe primarul municipiului, Tiberiu Iacob-Ridzi, soţul eurodeputatei PD-L Monica Iacob-Ridzi, cât şi pe "omul de afaceri" Ilie Bălănescu, fostul director general al Companiei Naţionale a Huilei (CNH).

Sursa: Gândul

Cum am spus şi în cazul Zilişteanului, ce tragere au aceşti şmecheri către ...cercetare?

Când au avut ei timp de studii şi cercetare? Ce au publicat aceste ...capodopere? Cum s-au împărţit între ...politică, afaceri şi ...educaţie?

Sincer...e mult prea pe faţă...şi, din păcate, e vorba de NESIMŢIRE!!!

Niciun comentariu:

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă