Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

vineri, 14 martie 2008

Ilie Năstase ne-a pătat PATRIA!!!

“Marele campion spune că nu mai suportă nedreptăţile din România şi că societatea este căpuşată de „şmecherii" care ocolesc legea.

Îi vede pe români avizi de bani câştigaţi repede şi prea puţin interesaţi să investească pe termen lung.

În România, presa este influenţată mult. Sunt mulţi oameni din Securitate care au putere în presa din România, din păcate. Şi nu numai în presă.

Cred că în România s-a întâmplat un fenomen extraordinar. Securitatea a confiscat şi economic, şi politic o parte din presă. Aici este problema cea mai mare.

Adversarii mei sunt cei care au existat şi înainte de '89. România încă este controlată. Eu am bani, dar poţi să ai foarte mulţi, dacă nu eşti prieten cu „ei", nu eşti din sistem. Eu mă simt foarte bine când mă duc la Paris. Acolo sunt puţin mai sărac decât în România. Totuşi când sunt acasă cu ai mei mă simt foarte bine. Mă deranjează numai când ies pe stradă. Când mă supăr şi mi se face mai rău mă duc la Paris. Şi invers, când vreau să mă obosesc, vin la Bucureşti. Dar e o treabă de suflet. Nu pot să mă identific cu alt popor. Aici nu mai este vorba de patriotism.”
Sursa
Românii s-au săturat să fie luaţi la mişto de orişicine! Dacă nu-i place să plece!!!...ar spune masele influenţate uşor de sistemul „democratic” românesc.

Tovarăşi, în ţara asta oamenii erau trimişi la plimbare cu întrebarea retorică : „Da’ tu cine eşti?”
Vedem bine că Ilie Năstase, unul dintre cele trei repere româneşti (Nadia, Nastase şi Hagi), e batjocorit pe faţă de băieţii din sistemul „democratic” românesc.

Aceşti porcuşori (Orwell’s definition) au fost surprinşi de revoluţia română în top, iar acum candidează pentru ocuparea funcţiilor cheie pe baza experienţei lor solide şi a CV-ului imbatabil ...până la nemurire, iar când se duc în cele veşnice...locurile lor sunt preluate chiar de urmaşii lor, moştenitorii genetici ai principiului de funcţionare a sistemului ...acum „democratic” ...românesc.

Niciun comentariu:

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă