Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

sâmbătă, 20 decembrie 2014

USD/RON... enjoy your own stuff! :))

Având intenția de a oferi (cât de curând)... posterității articolul "USD/RON... 2015 Apocalypse" (L.E.: link), al cărui ton va fi ceva mai... serios, aleg să refulez (rog să fiu scutit de specialiștii în canalizare) aici dozele de neseriozitate care m-au apăsat neîntrerupt de-a lungul... scurtei mele existențe.

5 ianuarie 2014:
30 septembrie 2014 (L.E.):
6 decembrie 2014:
sursa
20 decembrie 2014:
____________________________
Update 1 (3 ianuarie 2015):
____________________________
Update 2 (10 ianuarie 2015):

____________________________
Update 3 (17 ianuarie 2015):
____________________________
Update 4 (25 ianuarie 2015):

___________________
Update 5 (8 februarie 2015):
___________________
Update 6 (1 martie 2015):
___________________

Update 7 (7 martie 2015):
___________________


Update 8 (15 martie 2015):

___________________Niciun comentariu:

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă