Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).



Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).



Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

miercuri, 1 ianuarie 2014

Securiștii mă scanează de ani de zile (foarte mulți)


Mă îndoiesc că e vorba de NSA, ci doar de simpli ciobani autohtoni, setesiști cu un caracter de tot căcatul.
Prelucrez sute de fișiere în fiecare lună așa că ar fi nevoie de un departament doar pentru studierea mea... adecvată. :)
Totuși, mă confrunt constant cu crash-uri de genul celor descrise de Bill Still când mă auto...contabilicesc (de 10 ani). Nu vorbesc de tentativele de spargere a conturilor, practicate de tonetarii de pe realitatea imobiliară.
Probabil vor să se asigure că sunt sărac și că fac parte din rețeaua de influență a lui Voiculescu.
Oh, e și mai probabil ca realitatea să-i fi debusolat pe toate planurile.


Bill Still pare ușor aglomerat în ceea ce privește temele abordate, cele mai multe dintre acestea depășindu-l în totalitate. Nu partea tehnică, ci atitudinea lui Bill Still e cea care m-a determinat să deschid subiectul.
Cu toate acestea, dacă ați avea un hdd extern, conectat la un smart tv cu lămpi (în rețea, dar în stand-by), care începe să fie scanat târziu în noapte sunt sigur că ați... zâmbi relaxați... "se chinuie securiștii proști să-mi asigure drepturile și libertățile fundamentale".
Înainte de '90, noi, românii (nu rușii sau americanii), glumeam pe seama faptului că suntem ascultați de securiștii ceaușiști oriunde oricând. Acum... mă tem că râdem de cea mai jegoasă excrescență cancerigenă a societății umane de până în prezent.

P.S. Cum se face că toți puțoii "de dreapta" atacă asistații social, dar nu folosesc niciodată termenul "securist"? Niciunul dintre adepții din gură ai statului minimal nu abordează problema dimensiunilor anormale ale bugetelor securiștilor. Mai mult, libertarienii psihotici afirmă cu subiect și predicat că nu-i treaba noastră. Iată de ce comentaci libertarieni de genul lui ionuț îmi put a... ofițeri.

7 comentarii:

ThinkAgainRo spunea...

Uneori adevărul este extrem de simplu....IONUT e doar un dobitoc frustrat care varsă mizerii pe un site plin de mizerii...Frate Aristotel tâmpiților, mai ales cu BAC rezolvat de fondul de protocol, e greu să le explici că dacă împreună reușim să scăpăm de totalitarism (în România SECURITATEA nu a fost decapitată ci l-au delegat pe CEAUȘESCU care culmea era patriot și român) NE VA MERGE DIN CE ÎN CE MAI BINE!
Astfel un tâmpit precum Ionuț va alege să te împroaște cu o cantitate apreciabilă de rahat în loc să-și lămurească de ce TOTALITARISMUL din USA și UK e la fel de prost ca TOTALITARISMUL din China!Mulțumesc pentru privilegiul de a comenta aici!

AristotelCostel spunea...

Iau serios în calcul și varianta că e prost din principiu.
Adică, raționamentele lui sunt legate atât de puternic de setul de principiile care se află la baza religiei lui încât, împins în corzi, devine ridicol.

"Frate Aristotel, tâmpiților..." lasă mai puțin loc de interpretări. :)

Nu prea dau multe parale pe patriotism. Vezi bine că prostul bineintenționat ne poate duce mai rapid la destinația premeditată de machiavelici.

Chiar nu știu ce-l împiedică pe jănuț să se stabilească la Phenian și să-și verse iluziile acolo. Sau în Somalia. Sau pe Lună. De ce vrea el neapărat să mă convingă că nu-i treaba mea să critic statul securist român?

ThinkAgainRo spunea...

Pentru a răspunde la această întrebare justificată trebuie studiat specimenul din punct de vedere psihiatric...un om care iubește nevasta (cu simț de răspundere nu doar o dată pe lună), ce are copii, ce are măcar un cățel sau o pisică de hrănit, care merge la părinți nu doar când are nevoie de ceva e mai preocupat de viitorul construit de securiști decât de adevărații cetățeni ce critică Puterea oricine ar avea-o!

Tzipi spunea...

Mie imi cade de n'spe mii de ori pe zi, nu doar Explorerul, ci si Mozilla, Pall moon si orice browser. Initial am crezut ca am nevoie de memorie : am adaugat memorie, tot degeaba. Barbatu'meu a curata calclatorul, a zis ca din punct de vedere tehnic, totul e ok, si n-are explicatie de ce imi cade browserul de n'spe mii de ori / zi.
Apoi mi-am cumparat calculator nou, in speranta ca o sa-l pot folosi fara intreruperi la fiecare pas : tot la fel face si asta nou ! La fel si laptopul meu. Calculatoarele sotului, n-au nici o problema...
Daca aveti vreo idee cum as putea rezolva asta, please ! ...

AristotelCostel spunea...

E posibil sa-ti instalezi singura vreun add-on/plug-in "preferat" care-ti ofera... bucuria vietii.

Trebuie sa studiezi putin cum sa controlezi minunile active degeaba si sa le dezactivezi/dezinstalezi.

Problema semnalata de nea Bill e legata de solicitarile celuilalt bill... gates, de a-i raporta anumite fisiere, in general, office. Si securistii de la care am licenta de antivirus imi solicita cam aceleasi... fisiere. :D

Tzipi spunea...

E perfect curat, l-a verificat sotul meu, apoi l-a verificat si un amic din IT. Din punct de vedere tehnic, toti spun ca e ok i n-au explicatie de ce continua sa cada intr-o veselie.

AristotelCostel spunea...

Trebuie totusi sa identifici cauzele. :)
De exemplu, intr-un anumit "caz" am observat ca deschiderea unui pdf in mozilla conduce la ecrane albastre si restart, fara exceptie. Deci, nu mai deschid pdf-uri din mozilla pe acel... "caz". :D
"Cazul" tau trebuie sa aiba un "pattern" specific.

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă