Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).



Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).



Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

vineri, 30 noiembrie 2012

Mihai Giurgea, un pupinbăsist pentru proști cu aere

Update 4: 
Bugetarii leneși greci și spanioli nu mai fac față... ofertei.
Nemții harnici supraspecializați în production plant monitoring încep să apeleze comanda... power off.
Păi, nu e bine, domnu' Giurgea. Nu-ți mai rămâne decât mitul Chinei capitaliste, dar... n-ai să crezi ce poa' să facă_concentrarea profiturilor... fascismul corporatist... neofeudalismu'. Tonetarii tăi foarte proști vor afla.
________________________
Update 3: Cine este maiorul Gogu, de la Serviciul Secret al Jandarmeriei
"De la bucătar, acesta a ajuns în circa zece ani șeful unei direcții strategice din cadrul Jandarmeriei Române."
Am greşit. Gogu n-a fost cioban, ci bucătar. "Armata ştie ce are de făcut!!!" ... 'tu-ţi naţia mă-tii de prost lăbartarian, Giurgea!
________________________
Update 2: Serviciile secrete ar fi instigat la violenţă de Ziua Naţională
După cum am spus în update-ul 8 al "articolului" precedent, securiștii sunt degeaba în România. Ciobanii și-o fac cu mâinile lor.
Dacă ar fi tăiate bugetele serviciilor secrete, s-ar umple românia de infractori... proveniți din "servicii". :D
________________________
Update 1 (cu securiști beșiști... pe gustul prostovanului lăbartarian Mihai Giurgea)
sursa (filmul cu securisti a disparut... ȘOC!!! :) securisti prosti)
"Afară securiștii!!!"... afară unde? Ciobanii ăștia nu mai știu nici să mulgă oile. Au nevoie de programe speciale de... recalificare.
Puleac Băsescu, dacă nu te simți safe în țara mă-tii, ce zici de o plimbare pe mar(t)e?
________________________
Daca in România se produce o explozie sociala (in urma falimentului statului), sau daca va fi necesara înlăturarea cu forța a USL-ului de la guvernare, Armata știe ce are de făcut. sursa
Da... da_da_da... a_ha.

Dacă nu știați, Mihai Giurgea s-a autoevaluat la Digi și i-a ieșit că-i libertarian de dreapta (aici).
Reconsiderați citatul și recunoașteți câtă mâzgă de prost are cretinu' în capu' lui chel. Un lăbartarian adevărat se bucură de o posibilă intervenție a unor bugetari finanțați prin impozite și taxe (conform libertarienilor romantici, impozitarea înseamnă furt) împotriva celor pe care s-ar presupune că sunt plătiți să-i... ocrotească. :)
Pe de altă parte, armata română deja a tras  în populație în 1989 (vezi... "Opriți măcelul!" - gen. Militaru (asociază și imagini cu protestatari, pietoni și militari măcelăriți)) ceea ce face plauzibilă o nouă intervenție a bugetarilor profesioniști împotriva român'lor.
Însă modul în care pune problema lăbartarianul Giurgea este specific segmentului coloneilor wannabe și securicilor servili la ordinul lăbartarianului superior. Cum a evaluat el scenariul necesității înlăturării USL-ului de la guvernarea prin intermediul armatei? Și de ce scrie armata cu "a mare"? :D De prost care tocmai și-a devoalat îndoctrinarea de cioban mioritic.
... voturile românilor nu mai contează. De ce? Pentru ca nu le mai cere nimeni părerea despre viitorul țării. De ce? Pentru ca o țară funcționează cu bani – nu cu păreri! 
Pe 9 Decembrie sunt alegeri, stimate pupinbăsist. Atunci li se cere părerea. Desigur, din perspectiva ta, lăbartarian, când El Senor riscă să-și piardă cucu' (fizic), de panică, toți relaxații "de dreapta" începeți să identificați lipsa oricărei semnificații a ceea ce urmează să vi se întâmple.
Când au decis SUA si Germania, ca România nu mai poate fi lăsata de capul ei? Astă vară.
Tentativa de lovitura de stat (zisă “referendum”) i-a îngrijorat de-adevăratelea pe partenerii militari ai României. Iar părerea si-au spus-o foarte pe față: premierul Victor Ponta a primit o mare muie, atât de la guvernul american, cat si de la președintele Uniunii Europene.
Eh, aici îți dau dreptate. Ți-ai dat și ai primit o mare muie... din perspectiva absolut originală, specifică exclusiv eșichierului coloneilor de dreapta, referitoare la "tentativa de lovitură de stat".
Cum putea încheia un pupinbăsist de dreapta încă un text dement pentru prostit tonetari cretini cu aere de biznismeni?
ar trebui sa-i mulțumim securistului Dan Voiculescu pentru idioțenia cu referendumul: ca el a pornit avalanșa care va îngropa socialismul românesc. El a trezit ursul. El a băgat România sub lupă.
Vântu și Patriciu sunt de domeniul trecutului. Unul se odihnește, iar celălalt se... tratează. N-a mai rămas decât Belzebut Voiculescu... un comunist care a reușit să unească tot ce a frustrat... Băsescu.

10 comentarii:

lol spunea...

ce produce si vinde jegul asta de-si inchipuie ca este spuma oamenilor de afaceri? si daca ceea ce scrie ar fi, prin absurd, pus in practica, ar putea cativa detinatori de capital sa faca fata milioanelor de angajati tratati asa cum doreste el?

originar spunea...

Am scris si eu o postare acum un an jumate despre acest cretinopat si sarlatan Giurgea:
http://originar.blogspot.ro/2011/04/fricasau-iubire.html

revazand-o acum, dupa atata timp, ca mi-ai aus aminte de ea, realizez ca am fost prea bland cu sulifriciul asta.

AristotelCostel spunea...

@lol

Vala l-a mirosit rapid pe țeparul băsist Mihai Giurgea.

http://www.vala.ro/l-am-intrebat-pe-google-cine-pana-mea-e-mihai-giurgea/

ThinkAgainRo spunea...

Mihai GIURGEA este un psihopat impotent, puternic frustrat și cu multe probleme de gândire...are câteva mii de euro și face ce face orice rupt-în -cur când dă de bani o f..te pe mă-sa....
grav este că acolo (pe blogul cretinoidului)se adună câteva persoane extrem de inteligente care-i dau apă la moară...habar nu am de ce....adică cu toții suntem supărați pe clasa politică dar să scrii abjecții de genul lui GIURGEA nu am mai întîlnit...
anyway felicitări de articol și pun și eu un link cu acceptul tău pentru a sublinia că suntem mai mulți care gândim la fel pe acest subiect...
http://www.thinkagain.ro/intre-feudalismul-capitalist-si-socialismul-comunist-tot-mai-bun-e-pamantul/

Unknown spunea...

Pai, de la asa yes-man nu te puteai astepta decat ca va parcurge tot testul (ala de pe Digi) fiind de acord cu frazele respective. Testul, pe de alta parte e si el praf, fara subtilitati. Oricum, omu' = 0 (zero)= e plain= fara circumvolutiuni, n-are indoieli, rationalizari, dar nici sare asa ca nu merita insistat. Exista, dar nu exista ( if I may say so).

acuvio spunea...

Nu mai e mult până la 9 decembrie şi se aude că vom transforma ţara într-o imensă grădină de trandafiri roşii PSD sprijiniţi pe aracii galbeni PNL :)

acuvio spunea...

@Aristotel Costel - Întorci o vizită, dai bună-ziua şi uite ce păţeşti :)
Nu e vorba de acurvio, partea cu excesiv de foarte prostovan o pot accepta, nimeni nu este perfect, oricum pentru această grădină voi vota la 9 decembrie :)
O simplă opinie, eu consider că domnul Traian Băsescu, din interese meschine, a produs un dezechilibru între forţele politice, poate nu sună bine formularea comentului anterior dar pe acolo vom ajunge şi parcă nu este tocmai bine :)

AristotelCostel spunea...

Mi-am sters comentariul inainte de a-mi da si replica. :D

Nu stiam de unde sa te iau si e plin internetul de "echilibrati".
Te-am reevaluat. Fa-o si tu!!! :P

AristotelCostel spunea...

@Răzvan Zamfir

Am înțeles. În calitate de tonetar plictisit te-ai gândit să-mi spui că pierd vremea.

Ipoteza condiționalului tău e falsă. :) Fără evaziune fiscală, fără țepe, fără mari eforturi... și mai mult din hobby... "lăbartarienii moare!"

...

Pe de altă parte, dacă spun că se prăbușește clociada... și se întâmplă, dacă încep să toc securiada prin buzzz-uri bine plasate... subiectul fiind astfel preluat de televiziunea cu cea mai mare audiență :P ... dacă am adunat pe blogul ăsta un număr important de cretini, țepari și jigodii, etichetați în ordine alfabetică... ce-ți pasă ție de timpul meu?

AristotelCostel spunea...

Ce mai face asta? Îți mai dă și ție de-o curvă?

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă