Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

marți, 31 iulie 2012

Regimul securist al lui Băsescu are o problemuță SOCIOLOGICĂ

Update 9 (25 Noiembrie 2012): hahahahahahahahahahahahahahahahahaha...
Trombonul securisto-băsist, Vlaston, tocmai a anunțat programul de guvernare al ARD:
Candidatul ARD pentru Camera Deputaţilor, Ştefan Vlaston, a declarat astăzi că primul lucru pe care îl va face un viitor ministru al Educaţiei din partea ARD va fi să retragă titlul de doctor obţinut de Victor Ponta “pe baza unei lucrări de doctorat plagiate”. sursa
... din lunga serie de pupinbăsiști în rectul lui Băsescu, tăntălăul ăsta a acceptat să îmbine poziția de lingău prost cu cea de cantindat cu șansă nulă în prag de apocalipsă... băsistă. DISPARI!!!
______________________________________
Update 8: Din seria "puțoi securiști eroini":
... adică, orice diminuare a bugetelor puțoilor securiști va conduce la organizarea de atentate teroriste de către puțoii securiști.
... dar oricât mi-ar fi de antipatice otrepele și odraslele staliniste, e de la sine înțeles că lăbarii ungureni au nevoie și de unguent rectal.
______________________________________
Update 7: "După 1990, din ofițeri de informații, experți în filaje, supraveghere, spionaj, au devenit business-mani, bancheri, patroni de media, parlamentari, lideri politici importanți. S-au înfiltrat pretutindeni. Mai mult chiar, au pus mîna pe bănci, pe mari companii. Au penetrat organizații internaționale, ministere, partide, massmedia. Sunt de acum peste tot. Lor li s-au alăturat cîteva mii de tineri, după 89.
Au garanția azi, datorită complicităților multiple, că nu vor fi deconspirați. Dar și dacă ar fi deconspirați ce s-ar întîmpla !? La adăpostul pozițiilor sociale și averilor adunate în 20 de ani, se simt confortabil, pentru că România le aparține. Există rețele subterane care îi unesc. Vin din aceeași lume, au aceleași biografii și cariere. Fac combinații operative, se trag unii pe alții în afaceri și în jocurile de putere. Mai ales au grijă să controleze resursele. D-aia îi găsim atît de frecvent în bănci, în birourile marilor companii de stat sau private, în multinaționale.
" - sursa
______________________________________


Update 6:  "Cu trecerea presei între vulnerabilități la adresa sigurnatei nationale Traian Băsescu a încercat să obtină un stat polițienesc cu acte în regulă si cu aparentă europeană."
______________________________________
Update 5: De ani de zile vorbesc despre securicii lui Băsescu. Pentru România nu se justifică defel existenţa a n-şpe servicii secrete, care mai de care mai ghiduşe, darămite ţ-şpe servicii secrete în slujba securistului statului, o biată beată umbră deformată a unui... cizmar:
______________________________________
Update 4: "We're all living in America!"
George Orwell wrote that all tyrannies rule through fraud and force, but that once the fraud is exposed they must rely exclusively on force. We have now entered that era of naked force. There are no excuses left.
Either you join the revolt or you stand on the wrong side of history. You either obstruct through civil disobedience, the only way left to us, the plundering by the criminal class on Wall Street, and accelerated destruction of the ecosystem* that sustains the human species, or become the passive enabler of a monstrous evil. You either taste, feel, and smell the intoxication of freedom and revolt, or sink into the miasma of despair and apathy. You are either a rebel or a slave. Days of Destruction, Days of Revolt (via)
*Sau te laşi prostit de de-al de Dragoş Pulică Aligică (contributors, în linie dreapta şi alte pupinbăsisme), un prefabricat al maşinilor de propagandă, ajuns din publicist securistoid la Revista 22, mare demantelator al planurilor serviciilor secrete sovietice, în varianta pentru proşti, ca profesor la George Mason University.
Asemeni absolventului de Penisdick University, Barbu Mateescu, cel care a descoperit falusul care-i separă pe români de... serviciile secrete, este vorba de un agarici în misiune. Din fericire, cu ajutorul acestor agarici, albul poate deveni negru doar în cazurile în care informaţia prefabricată întâlneşte neuroni neexersaţi şi bureţi necircumvoluţionaţi.
______________________________________
Update 3:
Mark Gitenstein anunţă poziţia oficială a SUA: "Curtea Constituţională trebuie să ia o decizie fără amestec din afară" "Cunoaştem faptul că Biroul Electoral Central a anunţat rezultatul referendumului de duminică, iar acum acesta trebuie confirmat de către Curtea Constituţională.
...este esenţial ca poporul român să aibă încredere că referendumul s-a desfăşurat în mod liber şi corect şi că regulile stabilite au fost aplicate". 
46,24% < 50%+1 => DEMOCRAŢIE... americană

______________________________________
Update 2Revenirea la Cotroceni nu mai e o prioritate pentru mine.
... dramatic. Cum îți lași tu toți penalii fără suport... moral, desigur.
No bine, cetățenii români din străinătate au drepturi electorale oriunde s-ar afla și le pot exercita pe liste speciale.
Dacă vor să voteze pe liste permanente, au dreptul sa se stabilească în România.

______________________________________
Update 1De problema "cvorumului real" se ocupă USL, în favoarea nevalidării referendumului nemairămânând decât "argumentul" neînregistrării cvorumului fictiv care a fost solicitat de CCR pentru... mobilizarea electoratului. Dar și acest argument cade în cap întrucât șmenaru' statului și-a îndemnat prostuții la boicot.

29 iulie 2012: Băsescu: Românii au respins lovitura de stat
Lovitură de stat sau puci se numește o răsturnare bruscă și neconstituționată a puterii legitime a unui stat, impusă prin surpriză de o minoritate, de obicei militară, folosind forța. Se deosebește de revoluție prin aceea că la revoluție există o participare masivă a populației. sursa
O majoritate care s-ar fi impus la oricare dintre alegerile organizate din 1990 încoace se confundă cu voința român'lor, cizmar'e. Românii nu au respins nicio lovitură de stat, te-au respins pe tine la pachet cu aparatu' mafioto-securist.
Pot înțelege foarte bine de ce unii prostovani se cred inteligenți, da' nu mi-e clar deloc ce înseamnă "precursor al unei revoluții" și care ar fi condițiile ideale în care s-ar putea produce așa ceva.
______________________________________

7 400 508 (rezultate parțiale) dintre votanți s-au exprimat în favoarea demiterii,  iar 111 797  reprezintă voturi nule.

Majoritatea asta s-ar fi impus și la alegerile din 1990 când s-a înregistrat cea mai mare prezență la vot. Teoretic, în cazul unei prezențe similare, majoritatea care s-a exprimat pe 29 iulie 2012 l-ar fi trimis pe Băsescu în ghena istoriei român'lor chiar și susținut de 7 314 311 pupinbăsiști.

Dar Băsescu, la veața lui, n-a reușit să atragă decât voturile a 5,1 milioane de pupinbăsiști în 2004, ~6,1 milioane de pupinbăsiști în 2007, pe când prostea românii cu succes, și, respectiv, 5,2 milioane de pupinbăsiști în 2009, cu ajutorul STS-ului, consulilor și ambasadorilor regimului securist.

Dacă CCR nu validează opțiunea acestei majorități luăm o pauză de la democrația închipuită și intrăm în epoca securistă pe față.

Ah... și problemuța e că această majoritate nu mai poate fi prostită de regimul securist, cu tot talentul și  cu toată dăruirea 'telectualilor cretini ai neamului, stipendiați, direct sau indirect, din banii contribuabililor români.

Surse:

http://ro.wikipedia.org/wiki/Alegeri_preziden%C8%9Biale_%C3%AEn_Rom%C3%A2nia,_1990
http://ro.wikipedia.org/wiki/Alegeri_generale_%C3%AEn_Rom%C3%A2nia,_1992
http://ro.wikipedia.org/wiki/Alegeri_generale_%C3%AEn_Rom%C3%A2nia,_1996
http://ro.wikipedia.org/wiki/Alegeri_generale_%C3%AEn_Rom%C3%A2nia,_2000
http://www.roaep.ro/ro/getdocument.php?id=630
http://www.roaep.ro/ro/getdocument.php?id=630
http://www.becreferendum2007.ro/document3/rezultat.pdf
http://www.becparlamentare2008.ro/statis/Prezenta%20la%20vot.pdf
http://www.bec2009p.ro/Documente%20PDF/Rezultate/Rezultate%20finale%20turul%20II/PV%20BEC%20Turul%20II.pdf
http://www.becreferendum2012.ro/DOCUMENTE%20BEC/Rezultate%20partiale/ora%2014.00.pdf

6 comentarii:

Unknown spunea...

Exact! Dar cred ca inca nu s-a terminat impactul manipularilor securiste - sunt inca multi cetateni necomunisti, real interesati de politica si care au fost hipnotizati de vorbele " de dreapta" goale ale lui TB - fara acoperire in fapte - pe care inca ii tine captivi acesta.

AristotelCostel spunea...

@unknown

Nu-s nici măcar hipnotizaţi, sunt pur şi simplu proşti.

Sunt sigur că cei mai mulţi dintre ei au descoperit jigodia din securistul statului, dar, fiind excesiv de foarte proşti, cedează la primele manipulări cu... "vin minerii!", "Iliescu", "Voiculescu", "Rusia" şi "justiţia".

originar spunea...

@AC

ai numit foarte la obiect motivul pt care masa de manevra a securistului ii face , involuntar, jocul.
In discutiile purtate in zilele de dinainte si dupa referendum cu multi dn generatia 30-40 ani, din diverse paturi sociale, am fost dezamagit sa constat ca "mantrele" la care raspund si care ii fac sa se comporte ca o turma de oi proaste sunt: Rusia, Voiculescu, Justitia, Iliescu, comunistii.
nu imi venea sa cred cum oameni care, in restul manifestarilor si traiului zilnic se comporta normal, pot fi atat de usor manipulati prin frica, doar rostindu-li-se niste mantre prin care ii conditionezi sa reactioneze asa cum doresti. trebuie sa marturisersc ca securistul are sociologi sau manipulatori de profesie priceputi in psihologia de mase, si care il ajuta eficient.

kiki spunea...

Contrar anumitor cititori de bloguri si in ciuda comentariilor lor pe aceste bloguri, eu va apreciez. Tocmai de aceea va intreb: Mai credeti in scenariul EUR/USD urca pina la 1,3 si coboara apoi spre 1,1? sau modificati scenariul?

AristotelCostel spunea...

:)

Scuze... nu mi-am mai verificat de ceva timp e-mail-ul, iar ultima data cand "am facut-o", aflat in plin proces de delete en mass (e-mail-uri), i-am ras si comentariul lui akhenaton.

Dap, se pare ca analistii odata platiti nu mai fac analize cu... suflet :), iar exbancherii sfatosi s-au diversificat 100% in dolar imediat dupa deprecierea... leului.

Eu m-am situat de partea maselor... ramanand fara niciun dolar inca din ziua copilului.

kiki, situatia e kaki. Privesc in grafice si-s cam speechless-muteless. Daca as fi ramas pe dolar, n-as fi vandut, asa insa l-as cumpara... mai ieftin.

In lipsa unor semne clare privind iminența vreunui cataclism, expectez vegetativ pe scenariul deflationist in varianta fara surprize.
1.1 e valabil în orice scenariu, dar mă uit și la 1.33, după care... urmăresc în continuare.

/\/\/\/\/\/\

Cât timp e veselie pe arginți nu vine niciun tren.

"Orice puseu deflationist începe cu... o pauză." - AC

AristotelCostel spunea...

@ioan cel groaznic de prost

Daca nu ti-a "aparut" glumita din 5 incercari, la ce bun a trebuit sa-ti demonstrezi talentul de prostalău cu o a șasea? :)

Iar daca esti cumva vreun puțoi securist... succes la traversări.

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă