Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

sâmbătă, 30 iunie 2012

Pupinbăsistul de nivel mediu

"Update 21": Prostovanii cărora le curge din gură vor înțelege mult prea târziu:
... domnilor juriști, analiști, politicieni, oameni cu carte, judecători la Curtea Constituțională și oameni buni, în România se instaurează un regim ilegitim, un regim care știe că nu întrunește sprijin popular și care, în ciuda procentului distrugător al acelora care nu-l mai doresc, va face tot ce-i stă în putință pentru a se menține în funcție! Or, acest lucru este echivalent cu dictatura. sursa
________________________________________


"Update 20" (29 iulie 2012): "Cine știe... cunoaște!!!" :)

Suspendarea butoanelor roșii instalate de STS la sediul de campanie al securistului statului a determinat răzgândirea completă a strategiei ceaușistului... de dreapta.
Lăsat fără aparatu' de fraudat, cu masa verde drept unică șansă de salvare a bideului de la vila Dante, lepra statului s-a dat singură de gol. Controlul STS-ului facilitează furatul... voturilor.
Eh, dar asta nu mai era vreun secret decât pentru cretinii foarte proști ai jigodiei statului.

Bonus, porcu' japonez care semnează sub pseudonimu' mistrețu' face lumină în privința rezultatelor înregistrate în 2009 la Ambasada României la Paris (1 vot la 11 secunde).
Apără-ţi fără menajamente absenţa la vot!
...
Le recomand tuturor celor care locuiesc în afara ţării să trimită la consulat cîte un mail prin care să le pretindă organizatorilor o declaraţie de cuminţenie.
...să îmi eliberaţi un răspuns la mailul de faţă, în care să faceţi o declaraţie pe propria răspundere că nu aţi folosit datele mele cu caracter personal pentru frauda electorală se se profilează. sursa
Prostovanii români care-și apără democrația de... comuniștii ruși să-și răspundă singuri la întrebarea dacă nu cumva ei au susținut un regim autoritar securist bazat pe furt deșănțat și respect zero pentru lege, principii și... români.

________________________________________
"Update 19": Că tot mi s-a plâns un comentator de faptul că... scriu necivilizat, spre deosebire de toate jegurile umane din contributors, evz, adevărul, românia liberă, gândul, în linie dreaptă... și care naibii or mai fi, aș întreba și eu... cine poate avea răbdare cu niște jigodii nesimțite care te mint în față? Cine ar putea avea răbdare să "combată idei" :) cu niște zombies ale căror creiere au fost șterse cu... 1000 Euro/lună?
Eu n-am răbdare și nu sunt nici... singurul.
E plină România de_demenți:
Pe al treilea numiți-l... voi. :)
________________________________________
"Update 18": 

Fițuica băsistă de prostit gușteri dă lovitura de grație... șubredei democrații românești, citând agenția germană de presă DEUTSCHE WELLE. Semnatarul "comunicatului" care stă la baza băsismelor cu etichetă nemțească este nimeni altul decât binecunoscutul jurnalist german, a cărui carieră și onestitate ar surclasa până și cele mai luminate minți care au făcut vreodată umbră Pământului, Petre Iancu.

Deci, după ce vom scăpa de securistu' statului la pachet cu toată retorica lui de securist opresiv, șmenar, România va reveni la un regim autoritar. A spus-o încă un pupinbăsist cretin sub altă etichetă de prostit "semidocși", foarte probabil, pe banii statului român (via ICR)... ca să mănânce și gura lui de zăbălos și altceva decât căcat. (... iar text cu mineri... :D)
________________________________________

Securismul menționat de Marius Oprea, presărat cu saci de organe, arăbești, finanțează coloneii din presă.

P.S. Mi'ăiță Giurgea, băsescu e tac'tu... MALAKA!!! :)
________________________________________
"Update 16": Care este idealu' "anticomuniștilor de dreapta"? Continuarea regimului securist. De ce?


De... foarte proști.


Asta să fie drama... mea. :)

Sau, poate, a român'lor... ultimii țărani din Europa, menținuți mai bine de 70 de ani într-o stare de prostovenie absolută... spre marea bucurie a tuturor pupinbăsiștilor de nivel mediu, ajunși la stadiul de "semidocși" ahtiați după beletristică securistă.
După 50 de ani de ode și osanale aduse de 'telectualii cretini ai neamului unor cizmari, niciunul dintre toți unii, tavanfalșii și beceaii neamului nu s-ar fi gândit la revenirea 'telectualilor cretini ai neamului la activitatea de bază.
... o fi de la behăială... și... prostia n-are leac.
________________________________________
"Update 15": Seria "pagini de istorie":
"Preşedintele  Masăverde, asta vrea să fie Băsescu.
...
luaţi-o pe asta spre ţinere de minte: sunteţi un laş, un clănţău uriaş, un şarlatan de care poporul român îşi va aduce aminte ca de o boală ruşinoasă a istoriei sale." - Cristian Tudor Popescu sursa
________________________________________
"Update 14":
Singurul lucru extrem de important este legat de proportia votanti NU si cei care stau acasa, pe de o parte, si votanti DA. Eu cred ca cei cu DA vor fi mult mai putini. - Traian Basescu sursa
Măi... logicarule, vrei să ne spui că Nicolae Ceaușescu, comandantul suprem al forţelor armate ale R.S.R., era susținut în decembrie 1989 de 22 milioane de români? Câți să fi fost în stradă? Căteva sute de mii? Ia gândește-te și la viitorul... tău. :)

________________________________________
"Update 13":
Conform aceluiași sondaj, în ceea ce priveşte un posibil vot pentru viitorul preşedinte al României... Mihai Răzvan Ungureanu, 10%. Sursa
____________________________________
"Update 12" (18 iulie 2012):
______________________________________
"Update 11": Mihai Răzvan Ungureanu i-a îndemnat pe cei prezenţi la mitingul de la Cluj să spună "nu" demiterii lui Traian Băsescu, "un om care nu a minţit niciodată românii... " sursa
Măi... papagalule... secund, Băsescu nu poate vorbi fără să mintă. Simplul efort pe care-l face pentru a deschide gura îl obligă să șmenuiască prostanii din vorbe goale și minciuni pentru tâmpiți. Pe de altă parte, tu habar n-ai să minți... da' deloc. Când o faci, puți, transpiră ridicolu' din străfundurile tale de... tocilete.
______________________________________
"Update 10": Am și confirmarea concluziei de la update 6, Giurgea e pupinbăsist:
De aia, o sa mă duc la referendum si o sa votez sa rămână Băsescu președinte: ca mie îmi convine sa se omoare unii pe alții! Îmi convine si ca România a devenit colonie germana: ca sub conducere româneasca, m-au furat cu toții 20 de ani! sursa
Un țepar din România a fost furat 20 de ani. Of, doamne!
______________________________________
"Update 9": Aici, la_lansarea inițiativei securiștilor băsiști, îi puteți recunoaște, în stânga, în spatele penibilului amoral Cristian Preda, pe avocatul expus imobiliar, Gabriel Biriș, și pe marele agent imobiliar ratat, pensionar la 40 de ani, cheliosul bărbos și gras (dacă e făt simpatic, bărbierit și atletic, înseamnă că am rezoluția slabă), Andrei Văcaru, personaj descris în detaliu de... minime.
(În luna mai a fost zburdat din Noua Repulica lui Neamțu.)
Pentru cei care nu cunosc episodu', tovarășu' de dreapta a fost disponibilizat din army, și-a deschis agenție imobiliară în vara lui 2008, iar în decembrie 2008 a apărut pe blogul meu în baza unor manipulări cretine pe care le-a prestat în daily business. După care m-a amenințat, cum altfel... ca un securist. Acum vrea musai în politică.
Deci... votați să vă fie bine. Oferta e generoasă...

P.S. Când mâncați căcat cum c-aș fi sora lui Adrian Năstase, să prezentați și citatul prin care l-am susținut pe frati'miu. Dacă nu sunteți pupinbăsiști cretini, ar fi bine să prezentați și citatele din mine prin care l-am susținut pe Geoană. Nu de alta, dar rămân și fără ultimul contraargument la concluzia că România nu-i decât un colhoz de mizerabili.
______________________________________
"Update 8": Și pentru a închide subiectul Noii Republici Băsiste... să ne întoarcem la geneza celei mai de viitor mișcări de dreapta, născută din... băs:

Teodor Baconschi: ... îl asigur pe Mihai Neamțu sau pe Sebastian Lăbăroiu, pentru că văd că titularu' mișcării nu este încă definit.. 
Sever Voinescu (din priviri): ... ia uite și la cretinu' ăsta, dă din casă. 
Teodor Baconschi: ... o tânără formațiune, o falangă, atât de fragedă...
Dap, o falangă pupinbăsistă pentru prostit proști cărora le curge din gură direct pe jos.
Teodor Baconschi: ...libertatea pe care ți-o dă faptul că nu ai foarte multe de pierdut, dar ai foarte multe de câștigat.
... destinul "dreptacilor" profesioniști. După o carieră petrecută pe băncile școlii, începând cu clasele primare și culminând cu întocmirea tezei de doctorat în revoluționarul domeniu al... teologiei, aterizarea direct în vâltoarea electorală te poate duce în contact direct cu bugetul statului. Deci ai foarte multe de câștigat.

Dar eu zic ca de-al de Neamțu să facă mai întâi cunoștință cu... viața. Abia pe la 50 de ani (ai lui) ar fi de așteptat să călăuzească pașii altor împliniți profesional, de vârstă și experiență comparabile cu ale lui.
Implicarea unui astfel de împlinit profesional ar trebuie să fie motivată de grija față de societatea în care trăiește.
Doar orgoliul de tocilar, cu texte și retorică băsistă de sălbăticire a societății, cu scopuri orwelliene, fac până și dintr-un puțoi chicat din Lună... o jigodie nesimțită.
_____________________________________
"Update 7":  Hahaha, pupinbăsistul cu imagine frontală de dos a pus cărțile pe masă:
Neîncredrea investitorilor străini într-o ţară instabilă politic, în care fiecare schimbare de putere înseamnă noi oameni care trebuie şpăguiţi şi care, adesea, cer mai mult decât predecesorii, va creşte. Sursa
Băsiștii erau deja achitați. Săracii "investitori", cum li se duce lor... "democrația" băsistă.
_____________________________________
"Update 6": Dezvăluire șoc... blogul lui Mihai Giurgea mi-a părăsit blogroll-ul în secunda în care am realizat că e un megapupinbăsist sub acoperire. :)


"Nișa" alcătuită din majoritatea utilizatorilor de internet din România reprezintă "plus-valuoarea" României. Toți sunt hiperinsideri în viitorul democratic al României.
Sau majoritatea, fără excepție, este alcătuită din retardați.
Giurgea joacă pe degete segmentul cel mai violent... verbal, al tonetarilor proști (pupinbăsiști de nivel mediu).
____________________________________
"Update 5": Încă un bălegar pupinbăsist se dă în stambă:
"Internetul e al nostru nu al lor. Să îl ocupăm metodic căci suntem numeroşi, tineri şi deştepti foc." Sursa
Nimic de zis, internetul e al vostru. Mai rămâne de văzut ce veţi cloci pe stomacu' gol. Prostoveţii care iau lumină de la jigodii mincinoase pupincuriste'n băs vor ieşi rapid de sub vraja mării când se va opri... "tratamentul". :)
____________________________________
"Update 4": Pupimbăsiști surprinși în timpul apărării democrației, cu papagal în centru.
sursa foto: hotnews (la cât e de reușită, sigur o vor retrage, da' eu o păstrez.)
Sunteți mulți, nu sunteți proști? Pe cine crezi că păcălești tu?
Pretinzi o țară înapoi? Bă băiatule, nu uita de controlu' periodic.
____________________________________
"Update 3": Comunitatea AristotelCostel face apel la toți pupinbăsiștii cretini să iasă în stradă.
____________________________________
"Update 2": S-a pornit papagalu' număru' 2 al lui Băsescu:


Tinere abstruz, ești așteptat în fruntea maselor de... proști. Rămâne să constați și singur că până și proștii sunt selectivi la... papagalii din fruntea lor. :)
____________________________________
"Update 1": Suprapupincuristu'n băs, Dragoș Paul Aligică, e disperat:
Totodata, nu trebuie uitat insa ca frontul extern este la fel de important ca cel extern. Pucistii au nevoie de legitimitate internationala. Fara ea, vor fi izolati si se vor sufoca. Contactele si experienta lui MRU trebuie folosite in acest moment la maximum. Daca nu in aceste momente, atunci cand? Pe scurt, este nevoie de unitate si coerenta in comunicare si actiune. Daca nu in aceste momente, atunci cand? Sursa: LOVITURA DE STAT!!!

La întrebarea ta se potrivește vorba ceea... NICIODATĂ!
Și tracii aveau o expresie care a rezistat intemperiilor: GHINION, FRAIERE!!!

Se simte nevoia unei drepte unitare, altfel poporu' îl zboară pe chel, iar toți căcații neamului care au supt-o pe bani furați rămân de căruță.

Pucistii au nevoie de legitimitate internationala.

Câta... 'telectualu'!
____________________________________
Mihai Voicu, autorul blogului "despre menirea lucrurilor", face o analogie simpatică între politrucii din România și Star Wars... aici. Bine, simpatică la nivelul primelor două fraze.
Analogia cu "Războiul stelelor", alt domeniu în care sunt doctoranz moldov'an, deși e posibilă, cu potențial de funny (big time), în halul în care e continuată de vuvuzela portocalie nu e doar una forțată, ci și excesiv de... cretină.

În accepțiunea lu' mi'ăiță, "consiliul lui Boc" n-a fost în stare să păstreze liniștea în galaxia ciobanilor, generând o situație nedorită, defavorabilă dezvoltării pe termen lung a imperiului ciobanilor foarte proști.

Cu toate acestea, nu pot să nu apreciez inițiativa vuvuzelei de a ne prezenta un raționament din capu' ei gol, fără scenarite specifice marca lăbăroiu sau mai știu eu ce 'telectual de tip cretinache semnatar prin trilema expirată sau contribiutorz... în linie dreaptă.

Abia în acest mod putem evalua nivelul real al pupinbăsiștilor, fără mesaje preluate sau texte originale de retransmitere a unor cretinisme pure.

Climaxul perspicacității pupinbăsistului este atins în a cincea frază a analogiei, prin care jigodia statului este zugrăvită în... "master Yoda Base".

Eu, așa cum am menționat deja, sunt un megaplagiator... de Star Wars, pe dvd, blu-ray, stick, hdd extern, precum și pe toate calculatoarele personale, deci practic sunt dottore în... Star Wars... așa că glumițele cu jucăriile mele mă ating la... suflet.
"Cel care îl susține pe micul Jedi Ponta să capete mai multe responsabilități este chiar master Yoda Base, mentorul Jedi-ilor PDL-iști, care afirmase în trecut că Jedi Ponta nu este încă pregătit ca să fie șef de guvern. Cancelarul îl susține însă și el, iar Imperiul pare a-și regăsi în sfârșit unitatea...
Nu e clar exact cine este Cancelarul pentru că poartă cam tot timpul glugă, dar criticii de film spun că reprezintă chintesența dintre Voiculescu, Iliescu, Hrebenciuc și Năstase."
Deci, cancelarul ales democratic, cu apucături de dictator, de fapt, obsedat de putere, implicat în scenarii și jocuri de culise, e o... chintesență dintre Voiculescu, Iliescu, Hrebenciuc și Năstase.

Să-i spun eu de ce nu-i este lui clar cine este cancelarul? Dumnezeu e mare... și totuși infim ca să poa' să-l ajute pe băiatu' ăsta "să pricepe".

Dacă afirm că Băsescu e Darth Sidious ce ar spune pupinbăsistul de nivel mediu, adică retardatul normal? Că sunt antenist? Pesedist? Pontanist?

Cum altfel? Doar avem de-a face cu... pupinbăsistul de nivel mediu. Suprapupinbăsistul manipulează la nivel mare, generează mișcări de dreapta sau folosește comisii și comitete... antijedi, în timp ce pupinbăsistul submediocru se luptă cu ghioaga în mediu' rural.
Mediul virtual, însă, este aproape în totalitate acaparat de pupinbăsistul de nivel mediu.
"Lupta de guerilă continuă, fară mari succese de partea Rezistenței. Totuși, undeva în deșert, poate tocmai crește o nouă speranță."
Stai fără griji, chiar dacă-ți uzi tastatura cu propriile-ți bale, pentru cei ca tine se pregătește o mare mișcare de dreapta care să-i reunească pe uteciștii securiști, pe tonetarii entuziaști din Noua Repulica lu' Neamțu și pe " 'telectualii " pedeleului.... toți de dreapta... fără să fac vreo aluzie la_lăbăroiu.


18 comentarii:

vasile jerloeanu spunea...

Sa intelegem k nu te mai gasim nici pe blogul lui Florin ?
Las' k is destule.

Akhenaton spunea...

Asadar te-a atins putin "votul antisistem" dat de Florin ...
Da' ia zi de cand esti "votant și membru USL", ca habar n-aveam ...

AristotelCostel spunea...

Toată clasa politică e la fel. Băsescu e de 8 ani acolo și n-are sens să ne întoarcem la epoca iliescu. Peste 2 ani se întoarce fii'sa de la Bruxelles. Ar putea fi o schimbare serioasă.

Florin e mai radical. Până și penalii cu grad de risc social sunt mai dezirabili actualei clase politice... cu excepția lui Băsescu pentru că și Florin e pupinbăsist din mediul virtual. La cât e de prolific ar putea fi vorba de o un profesionist mai kamikaze.

Motivul pentru care m-am așezat cu un picior în pesede, cu altul în penele și cu restul în pece se datorează faptului că nu pot respira când "surse credibile de informare" diseminează pupinbăsisme accesibile gratuit pe hotnews sau ev.z. Fie intervin și sursa se credibilizează, fie șterg cu lama... că tot n-am făcut armata și nici nu suport căcatu'.

Mihai Voicu spunea...

Eu mă simt aproape măgulit, mai ales că tu postezi atât de rar ;)

Îmi pare rău dacă am făcut unele asocieri forțate, dar a trecut ceva de când am văzut Star Wars și oricum suna prea "funny". Dacă vrei tu să fie Băsescu cancelarul, poți încerca, dar nu mai iese scenariul...

Mi-ar plăcea să înțeleg mai bine care crezi tu că este soluția pentru ca România să ajungă peste 10 ani o țară mai puțin coruptă (accept și în stilul care te-a consacrat).

Eu nu sunt mulțumit nici de PDL și Băsescu, dar din păcate PSD nu vine cu o alternativă credibilă iar PNL s-a dat cu stânga.

Sper să nu trebuiască să votez cu PDL la toamnă. De fapt cu durere în suflet, la colegiul uninominal o să o votez probabil pe Alina Gorghiu de la PNL pentru că pare ok ca om (politic), în ciuda apartenenței la USL.

Ca tot românul imparțial, dar cu unele simpatii, Mihai

AristotelCostel spunea...

Tocmai mi s-a reproșat că nu vin cu soluții. Asta e, am lăsat românii fără soluții.

Băsescu v-a dezamăgit, da' altu' mai bun nu e. E răul cel mai mic. Știu.

Aparatul securist n-a afectat niciun tonetar... până în prezent. Nici aparatul de propagandă full de suprapupinbăsiști nu deranjează pe nimeni, în fond, important e să continue "reforma" statului.

De-al de Flutur, Falcă sau mai știu eu ce penal pedelac trebuie să treacă în linia a doua, în față făcându-li-se loc unor prostălăi fără margini dar și unor odrasle de securiști notorii... da' tot la pupinbăsiști mă refer.

Eu în schimb dorm cu poza lui iliescu sub pernă. N-aș putea să vă oblig să faceți la fel.

Dacă vom continua să menținem plotări la "șefia statului" cu... deceniile, fie ei și staliniști, sigur vom ajunge departe.

De fapt, răspunsul meu pentru tine e mult mai simplu. Mona Macovei a politizat justiția, stricând și ceea ce reușise să facă guvernul Năstase prin constrângerile datorate procesului de integrare.

DNA, ca si intregul Parchet General (inclusiv DIICOT) au ramas, deloc intamplator, singurele unitati ale Justitiei nereformate, in care numirile la varf sunt in continuare decise exclusiv pe criterii politice (prin ministrul Justitiei si seful statului).

Cred că ne pierdem vremea să discutăm despre stânga și dreapta în România... sau la nivel global. E și motivul pentru care par comunist când le vorbesc "dreptacilor" de la nivele la care nu vor reuși să aspire niciodată, fie ei de la tonetă sau de la privată. :)

JOS BASESCU spunea...

ba mihaita pe linga faptul ca esti un cameleon basist din categoria nicusorilor cu parale de campanie din vuitoanele sinistrei udrea... tot placa asta de cacat o bagati cu javra securista basescu este cel mai bun dintre cei rai

spune ma si tu la sefii tai ca a inceput lumea sa te ia la misto cu vrajeala asta invechita, sa mai plateasca si ei alte manipulari... sa scoata banu ca la cit au furat merg citeva zeci de milioane pe o manipulare noua... sau sinteti in paa de idei grava de tot... AUCI :)

JOS BASESCU spunea...

ba mihaita pe linga faptul ca esti un cameleon basist din categoria nicusorilor cu parale de campanie din vuitoanele sinistrei udrea... tot placa asta de cacat o bagati cu javra securista basescu este cel mai bun dintre cei rai...

spune si tu la sefii tai ca a inceput lumea sa te ia la misto cu vrajeala asta invechita, sa mai plateasca si ei alte manipulari... sa scoata banu ca la cit au furat merg citeva zeci de milioane pe o manipulare noua... sau sinteti in pana de idei ... AUCI :)

intre hrusciov si gorbaciov voi tot timpul o sa-l alegeti pe beria sa va reprezinte !!!

Mihai Voicu spunea...

Justiția reformată a lui Năstase nu a condamnat nici un pește mare, fie el și de la PDL. Ca să mai salveze ceva, PDL e nevoit pe ultima sută de metri să îngrașe porcul în ajun. Dacă o face cu heliu, poate și zboară ;)

Întrebarea mea nu era retorică sau de reproș, chiar mă interesează să aflu care crezi că ar fi pașii pe care îi putem face pentru ca politicienii să ajungă să fure precum cei din vest, adică cu perdea și frică, având grijă să meargă și treaba pentru alegător.

AristotelCostel spunea...

Celalalt mare scandal de coruptie, dinainte de trofeu' calitatii, a fost legat de afisele lui iliescu din 1996.

In Romania se fura digits cu_camionu' si acuzam politrucii pentru... postere si campanii.

N-am reteta succesului, dar trebuie respectate niste principii.

Conform principiilor pupinbasistilor trebuie sa ramanem in evul mediu basisto-stalinist pana apara un securist reformator cu doua teze de doctorat neplagiate.

Se incalca, totusi, principiul pastrarii unor prostovani la "botoanele" securistilor ceea ce rezolva toate problemele Romaniei... definitiv.

JOS BASESCU spunea...

mihaita mare dreptate ai ... in 2004 cind au vrut sa-l bage la zdup pe securistul basescu pt disparitia a circa 300 milioane dolari in buzunarele proprii si ale securitatii in dosarul flota, nastase s-a opus zicind ca e de porc sa-l bagi pe liderul opozitiei la puscarie chiar daca a furat ca un porc securist pe bune... a fost un idiot cred ca si el recunoaste acum ca nu a bagat toata securitatea la puscarie in frunte cu javra basescu.
oricum la alegerile din 2004 absolut toata securitatea lucra din plin pt securistul basescu

ma dar e bine pt ca voi propagandistii securitatii strigati acum ca din gura de sarpe sa reformati statul de drept... va dau eu o solutie: scoateti toate dosarele ofiterilor de securitate activi de la sie, sri si cine dracu mai are acces la ele in frunte cu basescu iar dupa asta o sa se reformeze statul fara ajutorul nimanui si cu atit mai putin al vostru

uite aici sa-l numeasca basescu pe Marius Oprea la sefia SIE si pe Lucia Hossu Longin la SRI... ce zici te bagi sa tipi pt numirile astea?!

Mihai Voicu spunea...

Dacă îi știi pe cei care plătesc pentru ce scriu eu, să le dai și adresa mea, că eu săracu' mă bazam doar pe jobul meu de programator muritor de foame

Deși ... întrucât postul tău aproape mi-a dublat traficul, iar traficul tău nu pare să fie nici el foarte mare, calculează tu dacă merită investiția.

Dacă Băsescu era vinovat, trebuia să-l bage la zdup, poate venea unul mai cu freză. În stadiul ăsta mă interesează doar ca politicienii să înțeleagă că puterea nu ține mereu și dacă fac ilegalități le poate exploata mai apoi unul ca Băsescu.

În pasul doi începem să vedem și cine dintre corupți merita mai mult decât celălalt să intre în vizor. Dacă ai altă cale spre scopul meu, ascult.

AristotelCostel spunea...

Nu te-am acuzat de nicio... plata. Faci parte din segmentul... sincer.

Nu stiu daca ai vreun scop... in privinta asta. Vizoarele, procurorii politrucilor si justitia, in melanj, nu fac bine la nivel popular, in special pe termen lung.

Singura cale nu e posibila decat dupa ce scapam de penalu' numaru' unu care foloseste institutiile statului prin santaj dupa cum are chef organu' lui sexual... prafuit.

Mihai Voicu spunea...

Poate e mai bine că avem păreri diferite. Dacă majoritatea am avea aceleași opțiuni despre partide sau politicieni s-ar ajunge foarte ușor la Dictatură (aia adevărată, cu D mare).

Dacă tu poate preferi iPhone și eu Android, nu înseamnă că celălalt e 100% "evil". Fiecare fără celălalt ar avea o calitate mult mai scăzută. La fel ca în economie, concurența crește calitatea și în politică (din păcate mai încet). Să rămână doar unul înseamnă monopol și conduită discreționară.

Dacă vrei să mergem pe logica ta, un sistem bazat pe structuri de tip securist poate fi echilibrat doar de un alt sistem de tip securist (altfel nu rezistă, precum Emil Constantinescu). E trist, dar ăsta e nivelul, oamenii votează cum se spune la televizor (vezi PPDD).

AristotelCostel spunea...

Comparatia nu sta in picioare.

Basescu n-are nicio specializare si nicio utilitate practica. E un simplu rebut comunistoid cu hobby-uri securistice.

Dacă tu preferi Nokia C1110 e doar meritul marketingului coloneilor. Nu încurajezi decât stagnarea în detrimentul progresului. :)

Tot datorită vouă a fost posibilă guvernarea aproape fără sfârșit a unor țugurlani de o prostie crâncenă.

ioan spunea...

Cam disperat :)

AristotelCostel spunea...

@ioan

"Cam disperat:)"

1. Basescu... are toate motivele. Fie apuca_calea puscariei, fie urmeaza scenariul... ceasca.

2. Legat de mine, exceptand aparenta incrancenare in dialogurile cu pupinbasistii foarte prosti, cretini si retardati... sunt relaxat.

Cristian spunea...

P-asta o stiti?

Ehehe, trag sperante ca in maxim 3-4 ani va curge mult bors pe altarul dreptatii.

AristotelCostel spunea...

Și câtă dreptate am avut. :D

Jurnaliștii pupinbăsiști erau securiști plătiți din bani furați, iar tata băs, șeful mafiei securiste. :D

... minerii... Iliescu... Voiculescu...

... și băs a furat cu securiștii lui tot bugetul.

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă