Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).



Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).



Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

vineri, 27 aprilie 2012

Vecine, n-ai față de politician... ești abstruz!

Update 1: "Eu personal nu mi-am spus ultimul cuvânt" - Mihai Răzvan Ungureanu
... nu-i nimic, te ajută alții:
6 glume despre căderea guvernului MRU
13 lucruri pe care nu le ştiai despre căderea guvernului Ungureanu
______________________________________________
De aici:

O nouă speranță - Mihai Răzvan Ungureanu

23 Aprilie 2012
Vă dau un motiv de optimism şi este, trebuie să recunosc, un motiv de bucurie pentru care câţiva dintre cei care lucrează cu mine sunt prezenţi în această seară aici. Şi-au creat propriile insomnii de bucurie. Să vezi că o companie în faliment, o gaură neagră se poate vinde cu de patru ori preţul, pe seama credibilităţii unui guvern care abia s-a instalat. Şi, la câteva zile după aceasta, să vezi un pachet minoritar de acţiuni vândut într-o suprasubscriere incredibilă, de peste 150%. Mie mi se pare că sunt nişte simptome bune. Probabil că e o febră, dar este febra unei frenezii economice care se naşte din nou. Eu contez pe aceasta şi atunci îi rog şi pe cei sceptici să conteze pe o schimbare. Oricum sunt de partea lor. - Confesiunile unui premier (de formă) Mihai Răzvan Ungureanu Sursa

Executantul de mârșăvii a zburat instant... cică a intrat în istorie cu cel mai scurt mandat de prim-ministru.
Lobiștii au muncit de pomană, trebuie să renegocieze, să achite alte comisioane, să angajeze paparudele altora.
Așa-i când se dă cu picioru' la... stabilitate.
Vin ai noștri, pleacă ai noștri... da' marile reforme băsiste sunt negociate de ani de zile, datoriile către japițele din umbră nu pot fi achitate decât cu o majoritate puternică.
Cine avea nevoie să complice lucrurile în halu' ăsta?

Păcat de el, maică, nu era el briliant, nici carismatic, da' era ascultător. Dădea bună ziua pe scară, binecrescut; părinții, oameni serioși și liniștiți... mare păcat... să pățească așa rușine, maică...

Niciun comentariu:

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă