Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).



Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).



Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

joi, 1 martie 2012

Instituţiile statului minimalist băsist...

... se dau în stambă.

Comunisto-securiştii din soiul cel mai zoios au prins curaj.

_________________________________________________________________
_________________________________________________________________
Retorica ăstuia mi-e pe deplin cunoscută. Construcţia argumentelor derivă din patologia... speciei. N-are niciun fel de aplecare asupra cauzelor, nu-şi pune o secundă problema principiilor, "omul nou" trece direct la... "soluţii".

Reprezentantul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, al statului minimalist băsist, acest Maicăl Terez de România, salvatorul suprem al tutulor român'lor, face un ultim apel înaintea... reînfiinţării forţelor patriotice... de dreapta.

Puţea Sorinel ăsta să vorbească despre necesitatea dezvoltării şeptelului de intervenţie pe mălai? Ar fi făcut sens ca, într-un an de legendă ... 2012, să fie sacrificat bugetul pentru vaselină rectală?
Doamne fereşte!!! Pt'u...
Musai trebuie să scornim minciuni şi prostii direct din buretele uscat în cutia ucrainiană.

"BOĂI, în alte ţări e aşa cum cred eu că e!"

Eh, ba bine că eşti prost... informat.

Dacă în spatele unui "???contract de voluntariat???" trebuie să existe ceva poate vor pricepe şi cretinii care te-au pus acolo că solidaritatea nu se obţine prin organizarea de mese rotunde cu manipulatori, nici prin rostirea de cuvinte goale de către cvazinazişti şi nici prin... întoarcerea la trecut.

Evident, într-o Românie a productivităţii scăzute compensate prin ani în plus de muncă zilnică... lumină, nu vor putea apărea "voluntari profesionişti" care să-ţi facă ție hrănirea... a peste 200k sinistraţi. Aşa că nu ne rămâne decât să finanţăm în continuare, din "productivitatea scăzută", misiuni de apărare a graniţelor patriei pe alte continente şi să cumpărăm fiare vechi la preţ de avioane.

Fără excepţie, cretinismele comuniste îmbrăcate în retorica nazistă cu garnitură orală de... dreapta, cu care ne-au obişnuit sclavii lui Băsescu, preced simulacre de... dialoguri sociale şi iniţiative de stau girafele în cuc.

Din fericire, nu stabilesc eu priorităţile statului român ... pentru asta există şeful statului, Băsescu, şi cohorta lui de securişti.

În esenţă, trebuie să plătim serviciile statului de dreapta, in general... secrete, dar pentru a beneficia de acestea trebuie să le prestăm voluntar... obligatoriu.

2 comentarii:

Cristi spunea...

"Sa fortam tinerii sa....." Eu zic ca trebuia sa incerce sa fortzeze neuronul ala buhait....

Testokick spunea...

La o baliga moale multa apa ii trebuie? Daca il mainca pe asta in cele 3 litere o sa-l scarpine toti ciobanii care abia au scapat de armata si acum statul dementocratic revine cu ideile sale. Idiotul asta nici macar nu intelege ca Romania a cedat armata obligatorie exact cum a cedat Germania acelasi serviciu dupa primul razboi mondial.
Ie impuse domnule...ce dracu grad ai tu acolo! Servicile secrete nu te anunta cu planurile de globalizare?

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă