Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

joi, 23 februarie 2012

Președintelui Noua Re_pulică, Mihail Neamțu


Update 3

Poză... cu grup: Mihail Neamțu (foto... dreapta) în mijlocul țuțărilor lascivi... băsiști.
Dragă vala daren, dihorul de bibliotecă se  află în misiune: (i) cooptează proactivi nepătați; (ii) pentru pedele.
Imbecilii de pe hotnews, apți să dea cruce sau cratimă, au fost storși. Promoția Ridzi/Igaș s-a... epuizat.
De la geneză, aripa securistă a FSN, adică FDSN, s-a prezentat la alegeri sub un strat consistent de... acuarele, dar despre toate astea tu vei afla, probabil, în 2016.
________________________________________________________
________________________________________________________
Update 1: Din categoria "asaltul cretinilor în politică":
Băi'ţaşu' lu' Lăzăroiu îşi îndeamnă cretineii din Noua Republică la un miting de susţinere a lui Traian Băsescu.
Ar putea să spună vreun intelectual cretin/băsist sau cu_caracterul în cont ce anume ar fi de susţinut?
... aaa... aşa e în business?
________________________________________________________
... ooops, s-a bușit beu' la xilofon.
Există o singură premisă de la care nu putem face rabat: transparența. Acolo unde preopinentul știe totul despre tine, te aștepți ca și el sau ea să-și dezvăluie identitatea publică. În politică, cel puțin, e greu să polemizezi cu pseudonime. Pentru oameni cu fățișe convingeri conservatoare, gata să respecte demnitatea persoanei, transparența e semnul respectului și al încrederii față de celălalt.
... 'tu-ți... suprapui pleașca băsistă pe accidentul unui ajent imobiliar dezorientat, demonstrat drept manipulator și complet pe lângă domeniul în care se autointitulează "consilier" (evaluarea fiind realizată prin analiză tip predicție fantezie - realitate crudă)?
Până una alta, în politică ești tu dimpreună cu biata victimă a propriei carenţe în... inteligenţă.
E drum lung și cale... înzăpezită de aici şi până la respectarea unui copchil aruncat în veața pulitică de niște securiști ca_concept, plus legitimație, și mai tragic, a unui tembel căruia i-am arătat calea în... domeniul lui profesional, unde obișnuia să-și păcălească cititorii și potențialii clienți... asemeni unui valutist din anii '90.
Când un anonim te somează să cugeți, să faci, să dregi așa cum îți cere el, ai vrea să afli cu ce cădere morală o face.
Ai vrea... tu, da' uite că eu nu l-am somat. I-am argumentat o evoluție neconvenabilă lui și tagmei lui de loaze.
Să nu fie de ajuns faptul că realitatea de azi e așa cum o descriam în urmă cu 3-4 ani?
Altfel, n-am obligat pe nimeni să... nu fie jigodie. Șmenul merge o perioadă, presitigiul dobândit însă nu ți-l mai ia nimeni. Că-n adâncul sufletului lui de ţepar ortodox ar fi vrut să afle atunci... n-am dubii. Acum, însă, de"căderea morală" este evidentă şi parcă m-aş lipsi de vorbele goale ale unor pafarişti... nesimţiţi, dar moralişti nevoie mare... dealtfel... cum altfel?
Prin ce școli a trecut? Cine i-a fost mentor? E un geniu, un om obișnuit sau un impostor? Cine i-a scris ultima scrisoare de recomandare? 
Tovarășe Neamțu, tu ești cel care vrea să salveze ţara cu Băsescu în gură, împins în față de Lăzăroiu, pe nișa cretineilor on-line, la umbra tonetarilor de dreapta.
Criticile își pot atinge ținta și împlini menirea chiar și în lipsa dosarului... criticului.
Am observat deja că ți-ai expus cărțuliile de intelectual... sintetic, al căror rol nu poate fi altul decât acela de a proteja suprafețele unor rafturi împotriva... depunerii prafului. Deşi apreciez calitățile tale de cititor de prompter, îți dezvălui în premieră că nu mă interesezi nici ca om, nici ca nimeni în domeniul tău și nu mă interesează nici cine a fost mentorul tău.
Sigur, nu am niciun motiv să ascund faptul că  mentorul meu este goagăl şi subliniez astfel faptul că m-am format ca tinichigiu profesionist datorită funcţiei "caută". Herodot, păpădie sau anii de domnie ai lui Mihai Viteazu' sunt singurele divagaţii filosofice de la programul meu strict de formare ca element al clasei muncitoare într-un stat capitalist minimalist.
Totuși, sunt de părere că zona politică este locul de întâlnire al oamenilor împliniți financiar sau, cel puțin, realizați profesional, care dețin și ceva... calități morale.
Putzifreakshii cu inițiativă... mie personal... îmi put.
E un cineva sau un nimeni cel care te șantajează din spatele unui IP?
Eh, aici vorbim deja de textul lui Văcaru care ţi-a solicitat sprijinul ferm în vederea soluţionării problemelor de imagine ale filialei... Timișoara. :)
Zilnic, 4-5 tinichigii poposesc pe blog cu funcţia "caută"... Andrei Văcaru. N-am dubii că nici aceşti căutători nu mai au... dubii.
Prelucrarea materialului clientului (informații făcute publice de... subiect, menționate între ghilimele plus sursă) și publicarea opiniilor personale cu privire la citate, fără... promo, nu pot fi încadrate la șantaj.
Dară, servește text de pe blog și comentează-l pân' te plictisești. Ce zici, te-ar tenta?
Validitatea unei demonstrații nu variază în funcție de nimeni sau cineva... din spatele unui IP, iar dacă ai avea sânge în păsărică ți-ai mânca din toiletă... scăparea.
Stimate tocilar-faced, manifești un caracter de gășcar-protector. Gena ta de politruc român pute... și ea.
Este oare anonimatul (atât de prizat de intriganții lumii lui Caragiale sau de reviste precum România Mare) un mod ingenios de-a anula umbrele biografiei? Să fie camuflarea identității o soluție pentru conflictul între esență și aparență? E nevoie de mască doar acolo unde frica domină conștiința morală.
Spre deosebire de.... filiala Timișoara, timpul a demonstrat că nu eu am fost cel care a mințit, şi ca să fac  o aligicațiune... au contraire.
Să fie tupeul porcin o caracteristică a neamului... prost? E nevoie de dosar acolo unde miserupismul domină chiar și imoralitatea unor jeguri autopretinse... "reformatoare"?
Cunoaşterea a omorât un număr mic de oameni în raport cu şeptelul perindat până în prezent pe suprafaţa Terrei, biserica ta... ortodoxă  nu se opune acestui proces chiar dacă e bazată pe cretini ne- sau prost informaţi şi zoaie morale, dar tu poţi beneficia absolut gratuit, fără să suni... acum, de absolut toate informaţiile necesare pentru a pricepe de ce este nevoie de reformarea filialei Timişoara... a găştii tale de guşteri, şmenari, tocilari sau ce capodopere s-or mai asocia pe acolo cu scopul declarat de a "reforma moral" într-un mod băsist... ţara ("reforma morală... băsistă" = duş cald cu... fecale).
Ai aici tot ce-ţi trebuie.
În cazul unei eventuale participări la prezidenţialele din 2014, ţi-l recomand pe Rick Santorum drept candidat model... de dreapta. Sunt sigur că veţi creşte împreună.
P.S. Complicaţii de la... Eşti somer, pensionar sau şi falit? Hai în Noua Republică!!! (nu mai dau link-ul jegoşilor)
P.P.S. Dacă și numai dacă textul lui Neamțu n-are legătură cu... un cineva sau un nimeni... ÎMI ASUM!!!

Un comentariu:

Gabriela Savitsky spunea...

Un oligofren trepanat căruia i-a implantat Băsescu o portocală pe post de cerebel.
Mihail Neamţu: un vomitiv pentru popor.

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă