Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).



Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).



Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

vineri, 17 februarie 2012

De ce a parasit Vala Daren sistemul bancar?


Şeful supravegherii din BNR spune că, săptămâna trecută, una din bănci a cerut permisiunea de a rambursa anticipat depozite plasate de banca-mamă în România, bani care vor fi utilizați la majorarea capitalului social al băncii de aici. În acest context, toate băncile așteaptă să vadă cum se va termina criza internațională, cum vor fi rezolvate problemele zonei euro. „Când vezi o creștere a riscului peste tot, ne așteptăm ca ei să scoată banii din buzunar? Când există șansa ca acei bani să nu se mai întoarcă?“, își susţine Nicolae Cinteză afirmația că se va relua creditarea la companii, dar nu în ritmul de până acum și abia în a doua parte a anului.


P.S. Asociația patronală a IMM a emis un răspuns adresat suprivighetorului BNR, Nicolae Cinteză... aici.

P.P.S. Economia României rămâne... astfel, în ultimii săi doi piloni: manipulatorul Cristian Orgonaș & pedelacul bogdan.  Într-o lună bag bananele dansatoare pe blog, la pachet cu invective la adresa tuturor prostovanilor mâncători de... vânturi. 

3 comentarii:

vala spunea...

de la fasole? :)

Akhenaton spunea...

Nu e cam exagerat termenul de o luna?

AristotelCostel spunea...

... exagerat?

Mi-am zis sa treaca ziua FeMeIi.

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă