Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

duminică, 17 octombrie 2010

Top 3 Talking Donkeys

Nambăr oan
Nambăr ciuNambăr fri


Zilisteanu: In Romania nu exista un balon imobiliar


Cum era de asteptat... in Romania, "video 1" a disparut din arhiva... TVR.

Jim Cramer inca se bucura de fani... retardati, Laffer incepe sa fie adulat de... dumeri, iar Zilisteanu este... tot acolo.

3 comentarii:

Informatii-economice spunea...

Cred ca lista ar putea fi usor continuata cu basesti, boci, taricei, prostanei si nelipsitii analisti...

PS: schiff este un inflationist care recomanda aur... ce parere ai de teoriile lui?

AristotelCostel spunea...

Schiff are dreptate cand spune ce va face Fed. Momentul October 2008 si aprecierea dolarului nu prea faceau parte din... plan. :)

Fed doar reactioneaza... shit happens! :)

Anonim spunea...

Uite-te te rog la locatia IP-ul meu. Poate fi o explicatie de ce perceptiile mele sint mai diferite.

Dar iti promit ca ma las. Multumesc pt expunere si toate cele bune.

P.S. Si eu sint/am familie in Ias

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă