Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).



Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).



Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

sâmbătă, 19 septembrie 2009

Totul este o bătaie de joc la adresa tuturor

S-a scos sporul de doctorat, 15 procente, punctul ăsta-l înţeleg, toţi imbecilii din Guvern se luptă pentru titlul ăsta de rahat, mi-e şi ruşine să spun că sunt doctor. Sursa
La începutul acestui an, Universitatea „Valahia“ din Tîrgovişte a fost implicată într-un scandal al diplomelor false alături de alte şapte universităţi din ţară. În reţeaua de traficanţi de diplome erau implicaţi profesori universitari, care încasau cîte 3.500 de euro pentru fiecare diplomă falsă. Scandalul a rămas, însă, fără urmări penale, Corpul de Control al Ministerului Educaţiei negăsind dovezi concludente privind eliberarea de diplome false. Sursa
Fabrică secretă de doctorate pe şest la Universitatea „Valahia“ din Tîrgovişte! Printre beneficiari: europarlamentarul PNL Norica Nicolai, deputatul PD-L Gigel Calcan, un spion de la „Doi şi-un sfert“ arestat în cazul Popoviciu, Ilie Cornel Şerban pre numele său, primarul PD-L al sectorului 6, Cristian Poteraş, nevasta lui Ducu Bertzi (fostă secretar de stat în guvernul PNL), alţi secretari de stat, poliţişti şi agenţi de informaţii. Îndrumătorul lor de doctorat este chiar şeful patalamalelor secrete din România, adică al ORNISS, Marius Petrescu, un dinozaur care cloceşte pe post de trei guvernări încoace. Sursa

Şmecheri - doctori în ştiinţă
Valori româneşti... intelectuale... inestimabile... postrevoluţionare!

6 comentarii:

Dan Selaru spunea...

Sursa adevarata e legea salarizarii dar habar n-am ce e acum in ea ca nimeni nu stie. Eu doar am cautat si n-am gasit nimic.

vala spunea...

o sa ajungem sa nu mai stim daca la la politia Arges se dau diplome si la Universitatea din Targoviste permise sau invers...si daca Spiru Haret e acreditata si ASE-ul nu sau invers...in rest..toti vom ajunge doctori...in smen...sau nu ...

Mihai spunea...

asta-i Romanika si ne-am obisnuit cu ea. de fapt adevarata fata a ei acum se observa.

si multa lipsa de bun simt, mai ales printre conducatorii nostri dragi

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

...Univ. (de stat ! ) din Oradea si cea cu iz mafiot din Alexandria (tov.Dragnea, liderul maxim din Teleorman, marele mahar si protector al ei) au fost adevarate fabrici pentru escrocii "licentiati", cu masterate si doctorate pe spaga si aranjamente. Mai ales ale smenarilor din PSD.

Sa recunoastem, cu Abramburica la Minister, de doi lei sperante in "mai bine", real, pentru invatamantul romanesc.
Pacat.

Tioon spunea...

Apropo de doctori sau alti baieti cu adevarati destepti...
Nu se gaseste nimeni in Justitie sa faca ceva concret chiar si la nivel de Tirgoviste. Nu vrea nimeni sa fie primul si sa-si faca datoria? Nu e jocul astea de-a procurorul si coruptii o competitie de inteligente? De cine e mai destept?
Nu s-au saturat juristii sa fie prostii tirgului? Ca despre asta e vorba la urma urmelor.NU?

AristotelCostel spunea...

@tio

Suntem în fază de tranziţie. De la ajenţii imobiliari cu 2 clase... şi de la ţâganii împliniţi = "baieti cu adevarati destepti"... eh, uşor-uşor, lent, cu frâna de mână trasă, vom ajunge să percepem altfel "baietii care-si folosesc cu adevarat... creierul"... şi nu doar stomacul.

Atât timp cât bă'eţii abuzează de stomace, prin metode care ţin de altă... confesiune decât cea ortodoxă, "nimeni nu vrea sa-si faca datoria."

Odată cu epuizarea resurselor (nadă altor şmecheri, de alt calibru)... şi apariţia ulcerului... naţional se va găsi şi cineva să facă ceva concret.

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă