Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).



Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).



Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

marți, 29 septembrie 2009

Pionierat imobiliar

Vlad Vlăsceanu, numărul 2 în industria cartoanelor imobiliare, autorul ultimului atac ... de profil, probabil urmare a episodului Ridzi, în care a rămas... neimplicat, şi-a pus cenuşă în cap:
Eu am decis sa nu mai mint si sa incerc sa transmit mesaje pozitive.

... blah, blah, blah...
...fliu-fliu-fliu...

Iar in final, spun doar atat: la tI(E)MOn s-a vandut! s-a vandut cu presa de fata. si s-a mai vandut inca o proprietate: pentru ca noi am decis sa nu mai publicam prostii am cerut tuturor celor care ne-au spus ca au vandut sa ne arate antecontractul de vanzare-cumparare. Si Be Igloo l-a adus! Sursa
(Da, cre'că Hauge însuşi a venit cu antecontractul în dinţi (mai are 799 de dat)). Eh, afirmaţia poate fi nuanţată, el de fapt nu va mai minţi cu privire la creşterea pieţei imobiliare, subiectul constituindu-l scăderea, însă e un MARE ÎNCEPUT!

În timp ce analiştii cu gura mare şi plină/spartă fie au deviat profesional, fie s-au dat... dispăruţi din mass-media, Vlăduţ e dispus să facă pe dracu'n patru... cum ar fi... să nu MAI mintă.

Update: Da' n-a putut. Minciuna e ... amanta lui.

2 comentarii:

ionut spunea...

Va aduceti aminte, de "juramantul studentului"?

De maine nu mai fumez.
De maine nu mai beau.
De maine ma apuc de invatat.
Dezbraca-te ca nu se intampla nimic.
Da-mi 1o lei pana luni.

Gura pacatosului adevar graieste. E mai prost decat il credeam...:))

Unknown spunea...

Nu stiu daca este prea bine cunoscuta biografia acestui Vlasceanu si "izbanzile" sale profesionale. Vad ca se da in barci pe la ZF cu "cariera" sa romantata.

Sa umplem niste goluri voit lasate de el:
1)A invatat meserie la Impact, pe spinarea lui Popp si sub un director bun de vanzari. Vlasceanu era ceva pestisor prajit pe la marketing.
2) Facultatea de constructii nu ca nu i-a placut lui, mai degraba facultatii nu i-a placut de el si cum, vezi doamne, examenele "era" grele, omu' s-a lasat. Asa ca era cunoscut drept unu din "priceputii" de la marketing care nu fusese in stare sa termine si el o facultate.
3) Firma unde lucra el venise cu cativa ani in urma cu un concept smecher la acea data: Targul Privat de Vile. Omu' a vazut ce si cum, cu cine, a luat concepte, machete, furnizori, parteneri, etc.
4) Prin 2006 s-a carat de la Impact (sau l-au usuit de bun ce era) si cand a vazut ca in acel an Popp e strans la punga si nu mai organizeaza targul, istetul de Vlasceanu s-a dus la Triumf (pe vremea aceea principalii concurenti) si au organizat cu ei partener oficial Targul National Imobiliar.
5) El stie ce a facut ca brandul TNI era al altei firme si omu' a ramas cu buzele umflate. Asa ca s-a gandit el sa organizeze Targul Imobiliar National (cica timon). Si asa a ramas pana azi. Deci Vlasceanu e un ins care a vazut si el un targuletz organizat prin 2003 de altii mai isteti, a furat, a copiat si pana in zilele noastre cu ideea asta a ramas.

Ceva original? Pfui, de unde? De la ala' de la mk care nu a terminat si el o facultate? LOL.

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă