Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

duminică, 22 noiembrie 2015

Trenduri Noiembrie 2015... revisited

comentarii... mâine

USDRONEURUSD

EURX

USDX

EURCHF


USDCHF


USDTRY


Oil
4 comentarii:

AristotelCostel spunea...

Shit-ul actual e temporar. Efectiv n-a fost să fie. Poate "azi". :D

Claudiu Tudor Cora spunea...

Nu sunt prea multe de spus. Dolarul face ravagii. Celelalte valute sunt plictisitoare.

Altcineva spunea...

:) comentarii maine ... in fiecare zi vad asta cand revin aici :D ...

Vali

AristotelCostel spunea...

@Vali

Cum zice si Claudiu, "mersul e clar"... și încă suntem departe de țintele mele. Și comentariul din post e valabil... zilnic. :D

Pe ulei a fost atinsă prima țintă de preț din graficul postat ceea ce înseamnă că după o retragere a prețului, uleiul va continua să se ieftinească.
Indicele dolarului retestează maximele.
EURUSD a început chiar la ora asta să retesteze suportul de la 1,0565. Dacă bifează prima țintă din grafic, EURUSD va continua liniștit deplasarea spre paritate.
USDCHF se apropie vertiginos de prima țintă după multe luni de zile de la realizarea predicției... mai 2015.

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă