Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).



Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).



Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

luni, 17 noiembrie 2014

Colonia România...

... are președinte băștinaș, Klaus Iohannis. :)

Cam ce părere au românii despre ei înșiși încât să aleagă pentru funcția reprezentativă :) un etnic neamț... retardat (L.E.: persoană cu delay și... listuță)?

După 10 ani de dictatură securistă susținută 8 ani prin vot de aceiași români, bețivul pocit și-a plantat marioneta perfectă așa că urmează încă 5 ani de... progrese_securiste!

Ăăă... și s-a umplut țara de intelectuali... anticomuniști, care votează mafia securistă.

Propaganda securistă vă mulțumește pentru susținere. Deși perspectivele și astrogramele anunțau foame crâncenă, tocmai ați salvat-o. Atenție scad taxele, pregătiți portofelele!!!

Noroc că nu vă lăsați manipulați! :D

______________________________

5 comentarii:

ThinkAgainRo spunea...

Frate ARISTOTEL nu fii suparat! Poporul, in marea lui majoritatea a votat corect! M-ai facut kgbist pentru ca am avut un anume punct de vedere dar uite ca eu am scris de acum 2 saptamani, cand nimeni nu avea curajul unui verdict clar, ca TONTA va pierde!Asta inseamna ca modul in care eu interpretez evenimentele si actiunile nu este eronat ci dimpotriva! ROMANIA este sub dictatura CIA! Astazi ENE de la BEC a fugit in timpul scrutinului la PDL la sediu! La ora 21 00 CIOLANIS a iesit vesel si mandru nevoie mare iar boul de PONTA la o ora l-a felicitat!Dupa ce in prealabil a primit vreun telefon de peste OCEAN! Cum sa crezi ca un candidat care nu e de etnia tarii unde isi incearca norocul proneste cu 30% si ajunge la un procent de 55% in conditiile in care prezenta la vot creste cu 10-12%?FARA CA CIA sa aibe vreo legatura cu asta?Accepta si argumentele mele si nu le mai zeflemi in cheia securismelor ieftine! Evenimentele din ROMANIA au legatura DIRECTA cu viitorul RAZBOI NATO RUSIA ce incepe anul viitor! Restul sunt detalii!Al tau cititor fidel!

cristian dogaru spunea...

domnu Aristotel, noi polemizam ca prostii si meciul se juca de fapt intre Romania A si Romania B (doar a zis Ponta ca a castigat Romania, nu?)...."poporul" feisbuc si-a luat neamtul de pe okazii iar PSD-ul are nevoie de o marioneta noua...pacat ca nu au coincis alegerile cu week-endul black friday, as fi inteles oarecum frenezia de pe net....

AristotelCostel spunea...

Am umblat brambura... și abia Sămbătă am văzut "revoluția" de pe facebook. "Suportul" politic de care se bucură Iohannis e... aer curat, o simplă bulă de prostie.

Dacă te referi la "Rusia, izvor de prostie securistă", e doar o simplă ipoteză. Nu există argument valabil construit în afara acestei ipoteze.

AristotelCostel spunea...

@cristian dogaru

Speranța mea, de cel mai mare lingău al PSD din on-line, era doar aceea de a vedea propaganda securistă falită. Cu alegerile pierdute, n-ar mai fi băgat niciun mafiot securist bani furați de la stat... în propagandă.

Înțelepciunea poporului de intelectuali Muie Ponta a hotărât altceva.

Dacă-ți pasă de propriul buzunar și viitor, :) cred că Moise Guran ți-a dat un bun exemplu de ce înseamnă să reușești în meseria de jurnalist. Acolo vor fi "banii român'lor" așa că... încearcă, la început, puțină economie politică "de dreapta", forțează în timp retorica anticomunistă, iar când ai ocazia, punctează greșelile adversarilor politici ai mafiei securiste. Sinecuriștii mafiei securiste vor fi îmbrăcați în... fiat. :)

acuvio spunea...

Asta e! Dupa aceste alegeri sper sa nu se ticneasca nici Ponta si nici Iohanis sa nu faca poc, repede s-a hiperinflat :)

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă