Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

vineri, 8 februarie 2013

Despre impostura si mistificare cu "Noua Republica"

Toţi mincinoşii, securiştii, comuniştii şi îmbogăţiţii în timpul tranziţiei prin contracte cu statul s-au suit în balconul Operei. Ce proşti, mi-am zis atunci, dar ce perverşi, am adăugat. Situaţia devenise cu adevărat periculoasă. Modernizarea instituţiilor statului se apropia de momentul la care putea deveni ireversibilă. Statutul dosarelor lor în instanţă se apropia de momentul în care devenea ireversibil. Stoparea furtului din bani publici cu legea în mână se apropia de momentul când devenea ireversibil. sursa: Noua Republica

Valeriu Todirascu, prim vicepresedinte Noua Repu(b)lica despre el insusi: vine din URSS, a fost trimis in armata de KGB si are gura mare. Negociere: 10.000 de euro pentru 8.000 de romi din Giulesti si Crangasi. sursa
Valeriu Todirascu este prim-vicepresedinte la Noua Republica si mare publicard pe dejectia contributors, intretinuta de pseudo'telectuali basisti cretini, cu aere de dreapta, pentru tonetari prosti, inchipuiti de dreapta. sursa
Printre fruntaşii contractelor încheiate cu statul se află senatorul Valeriu Todiraşcu, de la Noua Republică. Acesta a încheiat doar în 2012, 460 de contracte cu statul, a căror sumă totală depăşeşte 1 milion de euro. Declaraţia sa de interese se întinde pe 16 pagini. sursa
Da, gasiti in ultima sursa, dar si in declaratiile de avere, contractele cu statul ale tuturor lăbartarienilor... de dreapta.

P.S. "Felix, se uită două papagale la tine!"... îmbracate de cei care au furat statul român cu texte de dreapta. "Opriţi borfaşii!"... Băsescu, bagă-l pe Felix la brutărie... mântuieşte poporu' ăsta nărod care n-a ştiut să-i mai lase odată pe securiştii de dreapta să fure banii contribuabililor. Oops... am vrut să spun... să identifice oportunităţi şi să facă faţă noilor provocări într-o piaţa realmente liberă.

Niciun comentariu:

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă