Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).



Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).



Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

sâmbătă, 15 decembrie 2012

Lui Horea... cu dragoste :) (2)

Update 2Acum face sens "obsesia" mea Băsescu-Isărescu-Securitate?
AC, 24 Iulie 2012: Si daca “stabilitatea economica” e functie directa de regimul securist? Si daca BNR alimenteaza deprecierea pentru a convinge cretinacii ca fara sistemul securist basist sunt pierduti?
Cum sa fie bine si liniste cand asistam la o lovitura populara de stat impotriva… statului securist?
...
17 zile succesive de verde pe USD/RON nu se pot obtine decat pe baza de “piata libera” in zilele in care euro cade fata de dolar, si pe interventiile BNR-cartel_bancar pentru deprecierea leului fata de euro… in rest.
Basescu-STS-SIE-BNR(cartel bancar)… pace! Stima noastra si mandria, porcii conduc Romania.
sursa
_______________________________________

Update: Am suprapus USD/HUF și USD/PLN.
Nu pretind că forintul, zlotul și leul sunt legate ombilical. Totuși, în momentele în care leul pleacă pe câmpii (deviind de la trend), divergențele au legătură exclusiv cu intervenția comuniștilor proști de la BNR. Ceea ce nu se vede pe weekly, se vede lejer pe daily, și am sărit peste deprecierea preventivă de la sfârșitul lui 2007.
Horea a tot repetat în ultimii 4-5 ani o... prostie... "BNR nu influențează..." "peața".
_______________________________________
În principiu, Horea băsește mediocru pe aceleași teme pe care le abordează neinformat din simplul motiv că anumite informații nu-i convin, iar anumite surse de informare îi put.
Am fost acuzat ca ma las manipulat de ziare declarate basiste. De catre oameni care pretind ca le stiu pe toate.

Am iesit din dolar pe 1 iunie 2012. sursa Daca te uiti pe USD/PLN ai sa intelegi ce inseamna... nirvana. De dragul lui mihai, reamintesc ca intrasem, initial, pe 5 mai 2011. (Double_nirvana) (Horea, desi nu pretinde ca le stie pe toate, ci, din contra, mentioneaza ca altii pretind asa ceva, aminteste adeseori ca BNR e spanac pe piata valutara, omitand, totusi, regimul de flotare controlata a cursului, care nu-i activitatea mea de bază, ci a... BNR)

Deprecierea leului din luna iulie a fost legata exclusiv de prostirea cretinacilor cu scenariile "lovitura de stat", "Rusia", "RoBăsia Ieuropeana".
Daca Isarescu nu si-ar fi facut "datoria", cretinul statului ar fi fost aruncat la cos cu cvorum realizat chiar si raportat la 19 milioane de... fantezii.


Ca sa evit confuziile, :D repet, BNR a manipulat cursul in luna iulie 2012.

Iar daca vrei sa identifici si celelalte momente in care BNR a manipulat cursul, suprapune pe rand zlotul si forintul, iar apoi oricare dintre ele cu leul. Vei remarca de fiecare data "educarea" politrucilor, pupinbasistilor si electoratului, in general, cu ajutorul sperietorii... "curs stabil".

Legat de celelalte băseli, găsești aici... realitatea.

Romanii incearca doar sa scape de o jigodie. Iar daca ai memoria scurta, iti reamintesc ca Nicolae Ceasca a chinuit parte importanta a populatiei Romaniei mai bine de doua decenii.

La inceputul lui 2012 cateva mii de romani au iesit in strada cand chiorul si-a manifestat tupeul in fata unui om de bun simt, apoi cateva milioane au spus Da la referendumul din vara, iar luna asta cateva milioane au votat chiar si usl pentru a scapa de un cretin.

Poa' sa faca ponta orice promisiune, poa' sa-l coopteze pe bernanke la ministerul de finante, etc.
Pana nu dispare jegul statului, romanii vor avea un scop comun.

Timp în care tu vei vorbi despre plagiat, promisiuni electorale si alte gogorite basiste cu impact nul in raport cu obiectivul de baza.
De aici a inghitit si galusca cu ziarele straine basiste, intr-o Europa pur basista. sursa
Chiar și un mediocru poate înțelege fenomenul PPE (nu Europa e basista, ci Basescu e sclavul sluga PPE pentru binele lui... si atat). Și nu ziarele străine sunt băsiste, ci câțiva puțoi, finanțați prin bursulici sau direct de către SIE, care au publicat sau au cumpărat guest post-uri până și pe pagina lui Krugman/ The New York Times.

5 comentarii:

kiki spunea...

cu valutele le stiti. Clar!
Cu Basescu aveti dreptate.
Dar de USL ce parere aveti?

kiki spunea...

Sa stiti ca va urmaresc si blogul si comentariile de pe alte bloguri.
La valute e clar ca va pricepeti (cum a zis cineva "analist fin" :)) ).
Cu Basesescu aveti dreptate.
Dar de USL ce ne spuneti? nu-s si ei din acelasi aluat?

AristotelCostel spunea...

Liberalii s-au spart bucăți după... evenimentele din '89. Câte capete... tot atâtea orgolii.

PSD-iștii au moștenit "responsabilitatea" specifică PCR. Tot de acolo li se trage și complexu' în fața "ieuropii". Din dorința de a demonstra că-s... altfel, ar accepta orice umilință din partea șmenarului statului.

Melanjul omogen și construcția piramidală securistă sunt specifice doar PDL-ului... O armată de papagali proști, slugile lu' șefu', zbiri cu cei din subordine.

N-am încredere decât în foarte puține nume, majoritatea fiind ale celor din afara... politicii. :) Dar eterogenitatea construcției multi-interes PSD-PNL-PC asigură disfuncționalități grave "furăciunilor" în tihnă.

E incomparabil cu linsul picioarelor proastei de Udrea.

Alternativa la USL era ARD. Dacă tu crezi că România mai merita 4 ani cu papagalii securiști proști... poți să-i regreți.

acuvio spunea...

luna asta cateva milioane au votat chiar si usl pentru a scapa de un cretin Iar dl Victor Ponta chitit pe funcţia de prim ministru, uită de ce am ieşit la vot şi semnează “Actul coabitării” :)

AristotelCostel spunea...

Au fost si la notar?
De obicei, Vlaston ma tine la curent in privinta lui Ponta. :)

El prezidente va sta ca o pruna cazuta intr-o balega.

Daca-i va sesiza cineva... duhoarea, va fi aruncat peste gard.

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă