Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

duminică, 23 octombrie 2011

Oligarchy versus DemocracyPhalliccracy
A nu se confunda cu Phallocracy. Dacă grecii au inventat democrația, noi, românii, n-am inventat nici măcar puțocrația, președintele tuturor român'lor a făcut-o...

4 comentarii:

dan spunea...

pe asta ai vazut-o:
http://www.youtube.com/watch?v=A7dVbmJfzvw&feature=player_embedded

imbecilocratie combinata cu alcoolicocratie

"hai basescu la putere trrrpt trrrpt"

AristotelCostel spunea...

Deci Malaele era cu cenepeur'le?

JOS BASESCU spunea...

uite-l pe balaele
http://basarica.wordpress.com/2011/10/29/icoana-bor-2/#comments

Lav spunea...

M-ai innebunit cu atatea videos :) Am trafic limitat :DDDD :))) >:D<

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă