Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).



Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).



Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

duminică, 15 iunie 2014

Moise Guran are același sponsor ca și MRU, alt... structurist




Deontologeala "de dreapta" are la bază, fără excepție, o explicație... simplă.
Nu-i cum să fii "de dreapta", "patriot", admirator al primului valutist al țării = securistul de la BNR, veșnic optimist în ceea ce privește evoluția economică a perenului cel mai sărac stat din zonă, fără să fii tu însuți... un biet acoperit.
Până acum i-am descris jegul moral pe teme valutiste, arătând că omul se preocupă cu prostirea în față a naivilor, după cum puteți vedea și singuri click-uind eticheta Moise Guran. Mai nou, jegul nu-și mai încape în piele de patriotism de și-a pus în cap până și găinile proaste care-l urmăreau până mai ieri... admirativ. Da, e vorba de generațiile de "libertini" care se află încă la vârsta la care "totul e posibil", varianta unei societăți sălbatice sunând destul de avantajos când concurezi cu niște majoritari îmbătrâniți și neputincioși.
Reversul medaliei s-a văzut recent. Securiștii care spală aceste creiere proaspete încep să-și pretindă tainul, dreptul de proprietate asupra cucurilor proaste, "de dreapta". Ei numesc fenomenul "patriotism".

Manowar, nu formația, ci bloggerul, până mai ieri unul dintre papagalii fideli ai lui Guran, a simțit Propaganda ieftină pe cucul lui. Sunt de acord cu raționamentele de bun simț ale lui Manowar. Așa este, niciun securist din lumea asta nu m-ar putea convinge că m-am născut liber, dar cu obligații. Pe asta să i-o spui, Gurane, unora care sunt mai proști decât tine. Îți garantez că toți cei care-ți dau dreptate sunt niște ciobani retardați. E singurul segment pe care-l depășești... în inteligență.

Roncea i-a desființat alegațiile securiste, chipurile... patriotice, luând urma banilor (în stanga paginii e o reclamă la Petrom... see photo 1 :):
“Patriotismul” pe paine al dlui Guran il face sa uite si ceea ce orice analist cu bun-simt stie: ca Petrom-OMV a ajuns de fapt o filiala a GAZPROM-Lukoil, a Gazorusiei, “Eurasiei” si “Eurusiei” lui Vladimir Putin. sursa
N-are sens să reproduc ce puteți găsi în sursele menționate. "Patriotismul", "de dreapta", "optimismul economic", "bucuria scumpirii cloacelor" vin la pachet. E pachetul de lucru al securiștilor retardați.

Pentru toți acești structuriști atât am să le spun, sunt dispus să-mi apăr țara (compatrioții, nu harta sau statul securist). Asta și fac de mai bine de un deceniu. Însă îmi apăr țara de adevărații ei dușmani, care nu sunt nici rușii, nici turcii, nici australienii. Dușmanii României sunt otrepele ciobanilor retardați care se constituie azi în oligarhia acestui stat și care îndeplinesc fără niciun fel de judecată ordinele oligarhilor superiori.

P.S. Nu mică mi-a fost surpriza să dau și peste argumentele așa-zisului libertarian John Galt (Sun, 04 May 2014 11:16:39 +0000). Tăticule, SECURIST scrie pe tine!


3 comentarii:

ThinkAgainRo spunea...

Nu stiu de ce frate ARISTOTEL, după mai bine de 2 ani de stat pe aceeași baricadă și împotriva llui KIORETE și împotriva securiștilor săi mă bagi în gașaca securistă! Am scris un articol, unde am și eu voi să greșesc ca și tine! Nu am îndemnat la slăvirea Rusiei sau a lui PUTIN am făcut câteva paralele intre succesele diplomatice ale RUSIEI (am uitat să precizez că vor reactiva un radar de mare capacitate în CUBA) cu evenimentele din Ucraina așa ucm le percepe eu! Nu cred că merit eticheta RUSIA IZVOR DE PROSTIE SECURISTĂ! Poti eventual să-mi scoți portalul din lista ta dacă consideri că nu te regăsești absolut deloc in logica descrisă de mine! Nu stiu dacă citești frecvent ce scriu insa de 3 ani eu am prevăzut un conflict intre Occident și RUSIA! Nu sunt un postac de serviciu, nu lucrez ptr KGB sau FSB și nu fac propagandă rsuească! Privesc evenimentele prin prisma mea subiectivă! Te rog mult să schimbi eticheta întrucât nu te onorează să mă jignești pe mine!Mulâumesc anticipat!

AristotelCostel spunea...

Nu te-am băgat în nicio gașcă.

E punctul tău de vedere, în opinia mea... greșit, și am considerat că aici e numai bine să mă delimitez.

În privința lui kiorete, eu țin minte că ai fost și banat pe blogul lui dan@trenduri pentru poziții... "reformatoare".

Nu cred că securiștii vor fi vreodată în stare să facă altceva decât să forțeze limitele prostiei... speciei umane. Să mă apuc acum să cred că securiștii ruși vor aduce echilibru șforței în raport cu omologii lor americani? E simplu să nu cazi în astfel de cpacane.

ThinkAgainRo spunea...

Draga ARISTOTEL, referitor la DAN mi-am revizuit atitudinea cum sta bine unui gentleman (după ce in prealabil mi-am cerut scuze)..altfel nu as mai fi fost lăsat să comentez....referitor la securistii rusi puteai sa intri, sa lasi un comentariu in care puteai sa zici orice, nu sa pui subtitlul PROSTIE SECURISTA DIN RUSIA...tot ce am scris in articol este modul meu in care vad lucrurile...daca este gresit sau nu concord cu modul tau de a vedea lucrurile imi pare rau dar asta sunt eu...blocul meu nu are nici mare impact și nici nu va intra pe radarul KGBului niciodata..in schimb sunt accesta constant de catre STS..banuiesc ca si tu stii asta căci si al tau e probabil sa fie ''citit''....mulțumesc pentru intelegerea de a schimba ''ratingul'' și te asigur ca tot ce exista la mine pe site, cu bune cu rele ma reprezintă pe mine si opiniile mele!
Toate bune!

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă