Iohannis: România are nevoie de un guvern stabil și de un premier integru. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose (un om cu atîtea nuanţe gri în biografie, care minte cu seninătate chiar în documentele oficiale... :).



Dorin Tudoran m-a banat pentru un comentariu în care i-am atras atenția că Marin Preda este teleormanez (Încă un 'telectual deranjat de criticile aduse Securității ceaușiste. Dorinele, dracu' te-a pus să-ți curgă din gură. Până la tine n-am mai întâlnit 'telectuali analfabeți funcțional :) (Propagandiștii semuiști mă întreabă adesea de ce critic Securitatea și dacă sunt fiu de general securist. Pe bune, acum, sunt chiar atât de proști? :).



Recomandare pentru economistul Florin Cîtu - Warren Mosler (logică elementară)
Recomandare pentru economistul Lucian Isar - Scott Sumner (e varză)

Ipoteze:
Libertarianul Bogdan Glăvan este bugetofag. Libertarianul John Galt (comentacul) este bugetofag. Libertarianul Cristian Păun este bugetar.
Concluzie:
Think tank-ul care alimentează tonetarii grobieni, de dreapta, cu raționamente din prepuțul gândirii neanderthaliene, e alcătuit din asistați social.
Ai 2 vaci sterpe și un tractor ruginit? Numele tău e John Galt, țiitorul planetei. "Survenția" la hectar și asistența socială de care te bucuri atât timp cât faci umbră pământului degeaba nu sunt decât distorsiuni ale... nuvelei.

sâmbătă, 1 noiembrie 2014

Pigulicii școlii austriece, victimele schemei Ponzi

Update: Tocmai am primit pe adresa redacției o poză cu românii care au absolvit școala austriacă pe banii lor.
________________________________________________________


Ianuarie 2011:



4 comentarii:

ThinkAgainRo spunea...

Giurgea e doar una din maslinele de pe caldaram....ceilalti sunt un pic mai decenti..mai au o limita dar GIURGEA merita impuscat direct in cap fara mustari de constiinta

AristotelCostel spunea...

... și totuși... behăie...

Elena spunea...

Mai eu nu i-as impusca pe niciunul, nu e o solutie viabila.
Avand in vedere ca i-ai facut oi eu i-as exploata.
Periodic le-as tunde lana sa o vand pentru cojoace, daca ar da lapte i-as mulge si as face branza si uite cum le-as gasi o utilitate.
DIn cate stiu sunt destul de norocosi, pai uite i-as pune sa aleaga niste numere la loto din arhiva de la 6 din 49 de pe http://www.loto49.ro ca cine stie poate as lua marele pot si atunci in loc de cateva oi as lua mii sa aiba aiba si ei mai multe surate.

AristotelCostel spunea...

Ai greșit... adrisantul.
Nu eu vreau să împușc oile chele. Ele sunt... pistolare și tari în cl'anță.

Acum... oile chele sunt în campanie, salvează "de dreapta" care crește veniturile la buget prin... "scăderea" taxelor. Salvează "de dreapta" care investește în mafia securistă cu banii luați de la sărăntocii care scoteau din foame... oile chele. :D

P.S. E loc destul pe... tăpșan. :)

Lista mea de bloguri

Analiză fundamenta...tă